REDAKTOR Опубліковано 6 Липня, 2007 в 07:23 #1 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 07:23 Чи буває щось, на зразок книги скарг та пропозицій в державних службах типу: податкова, ДАЙ, паспортне, прокуратура, військомат???
Sereguk Опубліковано 6 Липня, 2007 в 08:20 #2 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 08:20 Я б непроти поскаржитись на наші структури ПРИПУХЛИ Вони Кароче*(
REDAKTOR Опубліковано 6 Липня, 2007 в 09:40 Автор #4 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 09:40 В усіх державних службах є подібний документ!!! 100% - щойно дізнався!!! ЦЕ до-речі, непоганий інструмент впливу, адже коли приїзджають усілякі перевірки, вони завжди подібні речі перевіряють, тому держслужбовці, навіть коли виникає інцидент, намагаються відразу його залагодити! Але майже завжди, як стало відомо, такі книги скарг - порожні, причина: більшість не знають про їх існування, а ті що знають - все ж таки бояться зворотньої реакції
Kruk Опубліковано 6 Липня, 2007 в 10:56 #5 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 10:56 В усіх державних службах є подібний документ!!! Документу аналогічного книзі скарг немає. Але його функції виконують заяви на ім’я начальника служби. Так звані "звернення громадян". Вони дійсно обліковуються окремо і знаходяться на особливому контролі. Перевагою такого методу є його двосторонність, тобто служба зобов’язана дати відповідь на заяву протягом певного терміну в письмовому вигляді (здається 2 тижні). Відповіді також обліковуються і їх впровадження в життя (прийняття мір по усуненню недоліків і покарання винних) теж контролюється. Але майже завжди, як стало відомо, такі книги скарг - порожні, причина: більшість не знають про їх існування, а ті що знають - все ж таки бояться зворотньої реакції Скарги є, але багато з них оформлені не належним чином і в реєстр не попадають. В таких питаннях наша влада дуже вимоглива до виконання "букви закону", а давати консультації з приводу того, як правильно скаржитись не поспішає
REDAKTOR Опубліковано 6 Липня, 2007 в 11:46 Автор #6 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 11:46 Krukз достовірних джерел, мені повідомили, що існують все ж книги скарг!!!Чи ти маєш на увазі якусь конкретну службу?
Kruk Опубліковано 6 Липня, 2007 в 12:53 #7 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 12:53 Надана мною інформація 100% стосується податкової, і є загальноприйнятою у всіх держ. службах. Можливо книги скарг десь і практикуються, але лише паралельно наведеній вище схемі.
REDAKTOR Опубліковано 6 Липня, 2007 в 15:38 Автор #8 Опубліковано 6 Липня, 2007 в 15:38 Krukну тоді зрозуміло, вони собі завдяки людській темноті - живуть безкарно!!!
Shura Опубліковано 15 Липня, 2007 в 15:02 #9 Опубліковано 15 Липня, 2007 в 15:02 не знаю, насколько это "книга жалоб", но плистать можно http://consumerinfo.org.ua/ по крайней мере все необходимые законы для потребителя я тут нашел...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.