Перейти до змісту

Країна Мрій


Yaryk

Рекомендовані повідомлення

post-1667-1183583104.jpg

6, 7 та 8 липня ми знову запрошуємо Вас на Співоче поле в Країну Марень, Снів і Мрій. І ми, як господарі хотіли б щоб Вам було тут затишно і приємно, хоч се і свято, але хай свято це нагадає вам радісне відчуття повернення додому після довгих і далеких доріг.

Тут ви дихнете духом наших полів, гір і рік і небо над вами простиратиметься саме те наше і неповторне Тут в гостях ви відчуєте себе господарями землі з фантастично багатою і так занедбаною культурою, яку нам слід іще відкривати і відривати.

Здивування, Боже!

Ми хотіли б здивувати наших друзів що приїхали з усього світу і знають мало про нас, мабуть як і ми про них.

Тож давайте дивуватись один одному давайте захоплюватись тими відкритттями такого багатого, такого різноманітного світу в якому всі рівновеликі.

Ми пропонуємо дружній братерський пані-братський діалог і йому має поступитися місцем пихатий егоїстичний монолог.

Можливо навіть більше ніш діалог культур, бо се діалог всього того кращого що є в культурі взагалі, як і у мріях людини з шляхетним серцем та з щирими некон'юнктурними мотиваціями.

Гості наші, Ви, з собою зі своєї країни привезли те щонайкраще, що є в ваших землях і країнах, той неповторний запах рідних трав і смак води, в якому відбилось ваше велике небо, ту пісню той танець ту мелодію яка є найдорожчою яка суть - саме єство вашого народу.

І, ми українці, уважно і молитовно подивовані розпізнаємо в вас амбасадорів культури, за якими не стоять різні політичні умовності, які часом не можна переступити і пізнаємо себе в Вас, і себе пізнаємо, і повернемось додому, і зробімо, відбудуймо, відроджуймо, оспівуймо нашу землю, всю нашу землю, як Країну нашої Мрії.

Дай Боже! (Тарас Компаніченко)

http://www.krainamriy.com/index.php

Я їду! А хто ще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...