Перейти до змісту

Поїздки у Львів на матчі чемпіонату Європи

adas

Рекомендовані повідомлення

Пропоную поїздки на легковому автомобілі до Львова та назад на матчі чемпіона Європи 2012 з футболу.

До 4-х пасажирів.

вартість поїздки (в Львів і назад) 1000 грн.

замовлення послуги по тел. (095) 07 80 600 Сергій.

PS. послугу надає не автор оголошення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По результатам дзвінків змушений внести поправку. 1000 грн ВСЬОГО а не з кожного пассажира :) вибачте що не уточнив одразу, просто не таксист і мені здавалось що і так ясно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что при такой цене ещё и звонки были ? :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что при такой цене ещё и звонки были ? :_09:

кто готов платить чтобы посмотреть как бегают 22 мужика - тот и 1к за дорогу заплатит

но может там машина супер-пупер....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно скажу - ціна це не до мене. Але в принципі я так думаю що 1000 грн за поїздку і за те що машина з водієм цілий день під боком... Порахуйте вартість бензину, який у нас недешевий, роботу... коротше кажучи як на мене то ціна за машину скоріш за все адекватна. А щодо "кто готов платить чтобы посмотреть как бегают 22 мужика - тот и 1к за дорогу заплатит" - ну одним подобається футбол дивитись, другим в ігри грати комп'ютерні, хтось платить по 200 грн за те щоб на березі ставка з вудкою посидіти (є в нас такі недешеві ставки)... Просто 3 дзвінка було - люди питали, а що, за трьох це 3000 виходить? тому мене попросили уточнити....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перед евро ездили машиной,

утром выехали, в 10 вечера в Луцке

обошлось в 320 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так питань же нема :) у кого є машина, той без проблем добереться і ніякого таксі наймати не треба... А стоянка машини? всі паркінги перегружені, тільки платні і погодинна оплата скоріш за все... а пробки по місту, в яких бензин палиться аж гай гуде... а пиво випити... як потім за руль сідати?

Я б взагалі поїхав би поїздом на євро глянути, або маршруткою... і дешево і нема проблем ні з парковкою ні з пивом :) але раз людина поставила ціну, я ось відпишусь інтереса ради, знайшов він клієнтів собі чи ні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ну конечно как говорится хозяин барин. Но так...... ради прикола мне дорога на дизеле обходится 300гр. туда-назад. За 1 поездку 700гр. навар. Ну понятное дело амортизация машины , колёса, масло и.т.д. Но за такие бабки с такой работой я готов заключить контракт на год вперёд - без выходных :) могу даже 2 раза в день туда и назад 700+700 и даже три :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще краще 10 раз :) туди-назад... Цікаво, а скільки Ви берете за годину праці? ви наймаєте водія на цілий день, а не на поїздку туди-назад... і на поїздки по місту теж :) Для порівняння. Вчора я їздив на таксі. 4 км мені стало в 25 грн... дорога до Львова - це 300 км (туди-назад) + по місту... Плюс цілий день людина в очікуванні. Коли ми йдемо в бар ніхто чомусь не причитає що в роуз-кафе кава може 20 грн коштувати.... а пиво в середньому по барах 10 грн за 0,5, хоча в магазині в 2 рази дешевше...

я б не поїхав на таких умовах, я б автобусом скористався б... А то прям так чужі заробітки порахували, аж завидки беруть :)DarkMonk, так розмісти оголошення.... знизь ціну ну гривень на 100 і заробляй, хто ж мішає? Створюй конкуренцію :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы всё привратно истолковываете. Да просите хоть миллион мне пофигу :)

10 раз туда-назад в сутки действительно было-бы лучше да ещё и за такой баблос, но боюсь это не реально - как и цена в 1000гр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто Ви відмовляєтесь возити людей за 1000 грн на цілий день? зате рвати волосся на грудях і доказувати що то задорого і Ви перший на таку роботу підете - аж бігом... То чому б Вам все-таки не словоблудити а дати аналогічне оголошення... і доказати всім і вся що справжня ціна - ну нехай гривень 600 чи то 700.... чи 300+50 гривень на чай...

За такі бабки на рік вперед тут половина Луцька впишеться :)

До речі я підійшов на стоянку таксистів і спитав в скільки мені таке задоволення виллється... можливо, якби я довго торгувався, то ми б на 1000 і зійшлись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...