Перейти до змісту

EURO-2012. KIA Fan Fest у Луцьку


mrZED

Рекомендовані повідомлення

І так, лучани, нам повезло, ми в кількості 8-ми міст України, де будуть фан-зони до ЄВРО-2012 :)

Окрім міст господарів, компанія-партнер проведення чемпіонату влаштує ще у 4-ох містах своєрідні фан-зони, і наш рідний Луцьк зайняв гідне місце в цьому переліку по сусідству із Дніпром, Одесою та Ялтою. Обіцяють великий екран на Театральному майдані, розважальні програми, виступи артистів та інші забави. З нетерпінням чекаємо! :0155:

Далі подаю "первинний" текст із оф.сайту КІА.юа:

KІА Fan Fest – мабуть, найприємніший захід для футбольних вболівальників! Великі площі та великі екрани, друзі, матчі ЄВРО 2012, емоції, виступ улюблених музичних груп, літо, пізній захід сонця... Здається, всі радості життя злились разом на КІА Fan Fest!

КІА Fan Fest стартує 21 червня і завершиться 1 липня, після фіналу ЄВРО 2012! Він охопить чотири міста та принесе безліч літніх, радісних і футбольних пристрастей!

Площа імені Леніна в Дніпропетровську, площа Морського вокзалу в Одесі, Театральна площа в Луцьку та набережна імені Леніна в Ялті - вже готуються аби прийняти народних вболівальників, адже мета КІА Fan Fest – довести, що вболівати якісно і з запалом можна не тільки на стадіонах!

1(1).jpg

КІА Fan Fest працюватимуть з ранку до вечора. Протягом всього дня свято не полишатиме площу КІА Fan Fest. Уявіть: з самого ранку можна буде привести себе в форму разом з ранковою фітнес-програмою від КІА, далі в запеклих баталіях футбольного турніру КІА Open Cup зійдуться команди аматорів, які боротимуться за приз, гідний будь-якого змагання – автомобіль КІА Sportage! Всі гості KIA Fan Fest зможуть спробувати свої сили в кібер-футболі – на приставках Sony Playstation 3! Надвечір знайомі хіти зіграють зірки естради, а показати свої футбольні симпатії допоможе фейс-арт та боді-арт – нехай всі побачать, за кого ви вболіваєте!

42_main(1).jpg

Футбол, звичайно ж, ключова подія KIA Fan Fest! Збирайте друзів, зустрічайтесь та прямуйте до серця футбольних емоцій – площ проведення КІА Fan Fest! Саме тут ви зможете відчути пристрасть футбольного вболівання, коли десятки чи навіть сотні людей бажають одного, м’яча, забитого улюбленою командою. Коли головний футбольний двобій дня скінчиться – відчуйте все знову, переглянувши повтори та найкращі моменти попередніх матчів, прогнозуйте, оцінюйте і знову вболівайте! Наступного дня на КІА Fan Fest – матчі інші, пристрасті ті самі.

DSC02705(1).jpg

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так зрозумів великий екран буде встановлений і почне працювати з 21 червня, тоді як всі три групові гри нашої збірної України показувати не будуть, лише з чверть фіналу якшо наші вийдут туди, а так то прийдеться дивитись інших збірних, а хотілося б за наших покричати повболівати емоційно як на картинці вище, ну як так можна організовувати???( дякуємо хоть за таке, але можна було б краще організувати, встановити великий екран з 11 червня коли наші грають, а хай ті розважальні програми і артисти підтянулися з 21 червня, або взагалі їх не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...