Перейти до змісту

Квитки ЄВРО-2012 Україна - Швеція та ін.

staras

Рекомендовані повідомлення

Квитки на матч Україна Швеція. Дата 11.06 . Час - 21.45 . Місце - ст.Олімпійський, Київ. Ціна 180Євро.(торг) є 4 шт

Квитки на матч Швеція Англія. Дата 15.06 . Час - 21.45 . Місце - ст.Олімпійський, Київ. Ціна 170Євро.(торг) є 4 шт.

Терміново так як матч завсім близько!!!

термін доставки 1 день.

Всі квитки - 1 категорії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого ж так довго чекали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так бачте яку ціну запросили, мабуть чекали, що якісь запізнілі фанати куплять за любу ціну :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так бачте яку ціну запросили, мабуть чекали, що якісь запізнілі фанати куплять за любу ціну :)

знайомі поляки через форсмажор не можуть поїхати тому так. а на рахунок ціни то їхнє діло.

можливо комусь буде цікаво можна договоритись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квитки іменні, якщо й купите, то на матч всерівно не попадете. Тільки дарма гроші викинете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квитки іменні, якщо й купите, то на матч всерівно не попадете. Тільки дарма гроші викинете.

Нічого подібного! Якщо купували відразу 4 квитки, то іменним буде лише один з них, інші без імені. І навіть якщо він іменний, то по ньому зможе пройти люба інша особа, яка має при собі документи. Читайте уважно уєфа.ком :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які сектори? яка ціна вказана на квитку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які сектори? яка ціна вказана на квитку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

документи при вході не предявляються.

білети з польщі.

це не барижний ксерокс.

ціна на квитку 120Є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого подібного! Якщо купували відразу 4 квитки, то іменним буде лише один з них, інші без імені. І навіть якщо він іменний, то по ньому зможе пройти люба інша особа, яка має при собі документи. Читайте уважно уєфа.ком :)

Ану давай пряму ссилку на саме цей пункт!!!! При першому продажі ти був забов'язаний вказувати прізвища та номури документів 3х своїх гостей.

Я купував на пепепродажі (+10%) то це не вказував, пришло 4 квитка на МОЄ прізвище. Я думаю, що без мене з моїми документами можуть і не пустити(але ми в Українеі живемо, 100 грн рішають все :_07: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...