Перейти до змісту

1С Бухгалтерия

Stealth

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

прошу пробачення, це хтось з учасників форума? чи фірма? якщо можна телефон і координати, буду вдячним

Опубліковано

"Бізнес Леді"

ПП "Бізнес Леді"

Регіон і місто: Волинська область, Луцьк

Адреса: пр. Волі, 1б

Директор: Коваленко Світлана Миколаївна

Телефони: +38 (0332) 78-25-11, +38 (067) 938-08-24

Коротко про підприємство "Бізнес Леді":

Бухгалтерські, комп"ютерні, дизайнерські курси. Курси масажу, косметології, перукарів.

Опубліковано

дякую за пояснення, можливо ще є варіанти, пишіть, думаю не я один такий, комусь ще знадобиться така інформація

Опубліковано

привіт усім, де в луцьку проводяться курси по вивченню 1С, потрібно для влаштування на роботу, вимагають знання 1С

дякую всім хто відгукнеться, чекатиму відповідей і Ваших порад

Перш за все варто було б визначитись, на якому рівні потрібно "вивчити" 1С. Якщо лише для виписування рахунків, платіжок. ведення складу - то це одне, а якщо на більш серйозному рівні (проводок, програмування) - це зовсім інше. І в цьому випадку бажано мати ще й якийсь бухгалтерський досвід.

Опубліковано

потрібно "Адміністрування 1С"

а без бухгалтерського досвіду дуже складно?

Ну хоча б теоретично в бухгалтерії потрібно розбиратись. Або щоб збоку сидів бухгалтер, який толком міг пояснити що саме він хоче від програми, які налаштування.

Опубліковано

vorikkk, якщо цікавить є такий собі FAQ по 1С називається "Владимир Дубянский 1С Предприятие Конфигурирование и администрирование для начинающих" якщо хоч викладу на якийсь обміник.

Опубліковано

прошу пробачення, це хтось з учасників форума? чи фірма? якщо можна телефон і координати, буду вдячним

72-40-98... телефонуй за цим номером... там дівчина все тобі розкаже...

Опубліковано

vorikkk, якщо цікавить є такий собі FAQ по 1С називається "Владимир Дубянский 1С Предприятие Конфигурирование и администрирование для начинающих" якщо хоч викладу на якийсь обміник.

nikolas виклади буду вельми вдячний)

Опубліковано

привіт усім, де в луцьку проводяться курси по вивченню 1С, потрібно для влаштування на роботу, вимагають знання 1С

дякую всім хто відгукнеться, чекатиму відповідей і Ваших порад

Якщо потрібні ще курси можу допомогти .Сама особисто проводжу курси по вивченню бухгалтерського обліку та 1 С Підприємство 7.7 з кожною людиною індивідуально.Заняття проводяться кожний день крім неділі по дві години.

Опубліковано

Шановні, потрібна хвірма якаб впровадила ОФІЦІЙНО і ЛІЦЕНЗІЙНУ 1С із кардинально підточеною конфігурацією для медичної установи в районну лікарню в м.Горохові із навчанням бухгалтерів та обслуговуванням, всі пропозиції (ціни і т.д.) писати в приват, розгляну все і відповім кожному.

З.І. Одна канторка із Івано-Франківська "Інтер-Люкс" запропонувала свої послуги але ми державна установа і потрібно розглянути всі можливі варіанти які б булиб географічно ближчі до нашого міста.

З.І. З.І. Хтось працює з фірмою Інтер-Люкс ? Якщо так то які враження про конфігурацію і обслуговування ?

Опубліковано

що означає "із кардинально підточеною конфігурацією"

1С із кардинально підточеною конфігурацією для медичної установи, стандартна конфігурація не зовсім катить шо тут непанятно ?Головне знайти спільну мову з бухгалтерами які пояснять всі потрібні їм звіти і т.д.

З.І. Н а даний момент всі програми писались на фоксі..

Опубліковано

то конфігурацію треба підточувати чи вона вже кимось підточена?

я так розумію ви хочете за базу конфу для бюджетних організацій?

Опубліковано

Шановні, потрібна хвірма якаб впровадила ОФІЦІЙНО і ЛІЦЕНЗІЙНУ 1С із кардинально підточеною конфігурацією для медичної установи…

+380 50 674-82-95 Констянтин Миколаєвич, директор фірми «Модуль».

Від себе можу додати, що останні 5 років співпраця Волинь-АВТО з його фірмою була дуже продуктивною.

• 1 рік потому...
Опубліковано

підскажіть як вирішити наступну проблему:

1С бухгалтерія 7.7 версія "Бухгалтерский учет для Украины"

при намаганні скину з 1C звіт в Пенсійний фонд (ЄСВ) на робочий стіл , при натиснені на ячейку Действия, вискакує тільки ячейка Бланк. а ячейки вигрузити чи подібної немає.

внизу, в каталозі вигрузки - вказана адреса на робочий стіл. але самої ячейки вигрузка немає

хто може допомогти? буду вдячний. готовий заплатити гроші чи пивом розрахуватись.

наперед дякую

Опубліковано

Звіти за який період використовуєш?

І ще одне, спробуй зайти в справочник.Фирмы

Знайти там в останній закладці "Папка для отчетов " і впиши в те поле шонібудь

Якщо в тебе відкриті рез звіти - закрий, і відкрий знову, відкрий ЄСВ, гльнь чи є вигрузка в ДБФ (але в ДБФ буде якщо в тебе звіти з останніх релізів, так як раніше вигружався в XML)

• 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...