Перейти до змісту

Де купити вінчестер в Луцьку ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Історія .

Маю проблему другий тиждень ---- не запускається жорсткий диск , щоб запустився , треба вимкнути комп і пару вийняти\вставити шлейф САТА , тоді запускається , ну і неприємні звуки з нього пішли , скрегоче щось . Як я зрозумів , йому кінець .

Вінт Хітачі , 320 Гб , куплений в 2007 році .

Model: Hitachi HDT725032VLA360; Capacity: 625142448 LBAs; SN: VFM204R83HKZYB; FW: V54OA7EA

Танці з бубном мене не влаштовують , тому треба замінити .

Вінт стоїть другим , там в основному інформація по роботі та ігри

Тепер питанння вибору і купівлі диска .

1. Я тут нормально потратився на тижні , тому можу виділити гривень до 700

2. Диск треба нормальної марки і серії , надійний , підкажіть який взяти .

3. Підкажіть , де купити дешевше в Луцьку і бажано сьогодні\завтра .

Опубліковано

Якщо пріоритетом є надійність а не швидкість, я б порадив щось з WD Greenових. Тим паче якщо він стоятиме "другим" і використовуватиметься під "сховище" файлів.

Опубліковано

Якщо пріоритетом є надійність а не швидкість, я б порадив щось з WD Greenових. Тим паче якщо він стоятиме "другим" і використовуватиметься під "сховище" файлів.

Ну , там ще ігри будуть

Я тут читав , що WD чорні кращі за зелені

Ну, наприклад, тут подивись. http://notix.com.ua/.../computers/hdd/

Тут в наявності тільки http://notix.com.ua/...3-3-5-sata-iii/

Чи в магазині у них вибір кращий ?

Ось пів диска відсканував , поки до роботи . Ніби нормально , а глючить і дереньчить . =)

post-9119-0-07744600-1338356001_thumb.jp

post-9119-0-07744600-1338356001_thumb.jp

Опубліковано

На завтра може приїхати те, чого зараз нема в наявності. На сайті є телефон магазину, можеш подзвонити і про все взнати.

Телефонуйте щодня з 09:30 до 17:30 (крім понеділка)

• (0332) 29-33-29
  • (094) 90-84-329
Опубліковано

Чорні рахуються більш надійними(як на мене тільки на думку виробника ) тому що серед них теж багато браку , якщо собі брати то краще Hitachi

http://icity.lutsk.ua/index.php?productID=25721

Опубліковано

різницю точно побачиш. а ще чорні мають більшу гарантію. напевно з 7200 дисків це самі швидкі вінти. але вони шумлять значно. так що зважай при виборі.

Опубліковано

а хто скаже?в одного ххх модель працює як годиник в другого їй прийшов капут через тиждень.думаю оптимальним буде вд чорні,або сині якщо їх ще випускають.купити краще в таких магазинах а не в інтернет

Опубліковано

Я також буду міняти свого Терабайтника :( (Макстора). Хоча звик довіряти Сігейтам. Маю Вестерни і Блу і і грін. Основним критерієм, для мене, буде вибір 7200 та 64 Мб кеша. (32 мінімум). Дивився в нас на борді в сторону одного БВ вінта 1 ТБ десь за 600+ грн. Але варто потестувати. Або підзбираю і трошки почекаю, візьму 2 Тб.

такий, але проблема в тому, що гарантії тепер лише на 12 місяцйів, проти 36 як було 2 роки тому :( Якщо за 2 місяці подешевшають вінти, то оберу 3 Тб.

Опубліковано

Ок , ще годинку подумаю і замовлю , все одно буде завтра . Може ще щось запропонують .

Тепер питання №2 --- як меня скопіювати всі дані на новий вінт , щоб нічого не довелося переставляти ?

Там пара рідкісних програм , до яких нема інсталях .

Опубліковано

Є така утилітка - Acronis Migrate Easy. На торентах є навіть з ключами. Все інтуїтивно просто. Вибрав звідки і куди і вона перенесек розділ цілий. Все просто.

Опубліковано

Acronis Migrate Easy

При этом новый винчестер автоматически становится загрузочным, а новые логические диски пропорциональны по размерам старым.

Чим мені загрожує виділене ? Система в мене на іншому диску .

Опубліковано

Seagate краще не бери. багато проблем з ними

Тут бабка надвоє сказала... Особисто в мене Сігейт досі ще робить (а вже рік восьмий пішов йому), а Вестерн накрився як тільки гарантія скінчилась...(

Опубліковано

Green серія жорстких дисків не досить вдала( за останых 1,5роки 1TB досить швидко сипалися , хоча і 500GB серед них було вдосталь)

Ще у них є не дуже хороша штука, така як паркування шпиндиля за відсутності звернень до жорсткого диска напротязі 8 секунд . А кількіть парковок обмежена кількістю 300000.

Опубліковано

Підтримую :) Горе радникі що ж ви порадили людині.

51be5fb9d2eaa356c6f8c8ab568_prev.jpg

Выводы

Производитель самых надежных жестких дисков – корпорация Hitachi. Из более 200 поступивших в лабораторию Storelab.ru неработающих устройств этой фирмы не было ни одного с заводским браком или слабыми узлами. Все неисправности вызваны физическими воздействиями пользователей. Вкупе с самым длительным сроком службы и лучшим соотношением рыночной доли и доли отказов жесткие диски Hitachi могут по праву считаться лидером по отказоустойчивости.

Лидер рынка по продажам Seagate, наоборот, по долговечности устройств уступает остальным производителям, в основном, из-за винчестеров серии 7200.11. Сбор данных о надежности новой серии жестких дисков 7200.12 продолжается.

Источник: storelab.ru

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...