Перейти до змісту

Орендую гараж

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Орендую гараж зі світлом і без ями в будь-якому районі, куди можна дістатись маршруткою. Вулиці Львівська, Володимирська та район заводу SKF не пропонувати. Перевага надається кооперативам по вул. Карпенка-Карого. Крім згаданих вище вулиць розгляну всі варіанти.

200 грн.

Опубліковано

Найкращий варіант для Вас - заїхати в гаражний кооператив,який розміщений максимально комфортно для Вас - управляющий надасть Вам повну інформацію про гаражі,які можна орендувати і контакти.

Ми шукали таки чином , задоволені ;)

Опубліковано

Найкращий варіант для Вас - заїхати в гаражний кооператив,який розміщений максимально комфортно для Вас - управляющий надасть Вам повну інформацію про гаражі,які можна орендувати і контакти.

Я в трьох кооперативах намагався достукатись хоча б до когось, та сторожові прибудови були порожні, і більше не було будівель окрім гаражів. В одному спитав в заліпленого сторожа, на що той пробурмотів, що не знає, мовляв, якщо на дошці оголошень немає об'яв, значить - не здає ніхто. Хотілося б знайти нормальну людину, яка не запустила гараж до рівня пацючиного хліву.

Опубліковано

На вул. Клима Савури (десь приблизно напроти заїзу в "ПАККО" біля газороздатки) у вівторок бачив на дверях пристойного мурованого гаража оголошення про оренду.

Опубліковано

На вул. Клима Савури (десь приблизно напроти заїзу в "ПАККО" біля газороздатки) у вівторок бачив на дверях пристойного мурованого гаража оголошення про оренду.

Так, вони хочуть за нього 350 грн. Це для моїх потреб трішки забагато.

Опубліковано

Я в трьох кооперативах намагався достукатись хоча б до когось, та сторожові прибудови були порожні, і більше не було будівель окрім гаражів. В одному спитав в заліпленого сторожа, на що той пробурмотів, що не знає, мовляв, якщо на дошці оголошень немає об'яв, значить - не здає ніхто. Хотілося б знайти нормальну людину, яка не запустила гараж до рівня пацючиного хліву.

Нам попався запущений ,але ми повикидали пляшки з під пива,обгортки від хот-догів і інше сміття ,і тепер маємо прекрасний гаражик

Сьогодні буду в кооперативі,поцікавлюся чи є варіанти в оренду :0110:

Опубліковано

Нам попався запущений ,але ми повикидали пляшки з під пива,обгортки від хот-догів і інше сміття ,і тепер маємо прекрасний гаражик

Сьогодні буду в кооперативі,поцікавлюся чи є варіанти в оренду :0110:

Буду вдячний!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...