Перейти до змісту

Подарю 500 долярів на аукцион

la2xaoc

Рекомендовані повідомлення

Скандинавский аукцион зиклер, тут можно в них купити класні речі за копейкі, людей там багато, то може повезе і виграєте ставку.

Якщо ви зареєструєтесь по моїй силці http://leoiron.zeekler.com/splash/ то отримуєтете 500 подарчиних фішек які рівні 500$, а якщо не по моїй силці то лише 25 фішек.

Ставити ставку подаричними фішками можно лише там де пише Free Bids( або намальований смайлик), якщо там позначається (%) - то це за реальні гроші куплені фішки і ними лише можно робити ставки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купи за тi 500 фiшок буквар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чувак рефералів видимо збирає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купи за тi 500 фiшок буквар

:0166:

Чувак рефералів видимо збирає...

я рефералів не збираю, вам роботу не пропоную, просто роблю добро вам, те що я вам роздам ці фішки від цього я не зароблю а ви можете задаром щось виграти. Для рефералів у мене зовсім інше зикревордс, але мені там реферали не потрібні бо від них толку мені не буде, я і так непогано зароблю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І невже прям як зарегаюсь по твоїй ссилці, одразу 500$ дадуть на аукціон? :D З таким успіхом через 10 хв я собі "жигулі" куплю :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І невже прям як зарегаюсь по твоїй ссилці, одразу 500$ дадуть на аукціон? :D З таким успіхом через 10 хв я собі "жигулі" куплю :D

читай уважніше, 500 фишек отримуєш для ігри, якї купити можно за 500 долярів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки там абетка коштує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки там абетка коштує?

:_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

флуд закрыт. автор наказан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...