Перейти до змісту

Хулігани і авто

zzzvalentinxxx

Рекомендовані повідомлення

Чо мінуса клєїте жлоби ?

Коріш гараж за 120 рубліков знімаєт с проплатой на год, вот і отталківалса от его цени. Да і кто вам дохтор что ви не в состоянії найті ілі дерут с вас втрі дорога.

Вот біля "Сафрона" стоянка, на ній запорожец без виєздно-мохом оброс стоїть років 10.. думаєте він на столько проплатив ? А сосед, щоб двір не загромождать, договорився с человеком, і ставить своє афто в його приватному подвірі....не думаю что ОЧЕНЬ дорого договорілса....

Купіть, заправіть, ремонтіровать - єсть деньгі а на стоянку німа, пазор вашей культуре.

Ти думаєш, що якщо стоянка дешева і там є місця і ця стоянка, наприклад, на Львівській, а я живу біля ТАМ-ТАМа, то я буду там ставити авто?? Чи ти думаєш так кльово мати машину і щодня ходити за нею за кілометр-два в дощ чи в хз яку погоду, особливо вночі?.. Зручні для користування стоянки, якщо вони взагалі є під боком чи там є місця, і коштують дорого, бо все занято. Це з однієї сторони!

З іншої - якщо під будинком передбачені місця для паркування і вони завжди вільні, то я маю ізза якихось заздрісних імбіцилів на платну стоянку їхати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...