Перейти до змісту

Верховина 3

igor_k

Рекомендовані повідомлення

Маю такого мопедика, що народився в далекому 1974 радянському році. Його історія довга та терниста...))) Я його вирішив поставити на "ноги". Колеса від нього знайшов на хазяйській тачці, про місцезнаходження решти його частин, вам краще не знати... Після довгих безсонних ночей, заміни циліндра, поршня, кілець, пальця і колінвала, і деяких інших деталей та танців з бубном навколо механічного запалення - я дав йому нове життя. Мотор працює на відмінно, тагя є. Зробив йому тест на надійність, проїхав з Гіркої Полонки до Переспи. Чесно, сам був в шоці, що доїхав.

Тепер настав час дати йому грний вигляд. Тому я створив цю тему. Можливо в когось десь завалявся подібний брухт, мені потрібні: оригінальний бак, кришки пластикові на катушку запаення і на інший бік, а також всі зайві речі, що з ним пов"язані. Сідло сам перетягувати буду. І далі покраска поліровка і ретро мопед готовий.

P.S. Коли їхав по Луцьку всі погляди були прикованні до мене)))post-14852-0-31713200-1337074435_thumb.j

Передня гума 1988 року випуску, а задня рідна 1974 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Нововолинську, в гаражі маю щось схоже. рама на базі Карпат, а вот мотор такий самий здається, колеса повинні підійти. Колись був на ходу, доки не полетіло щеплення. Так досі і припадає пилюкою. Якщо цікавить, можу привезти донора :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Нововолинську, в гаражі маю щось схоже. рама на базі Карпат, а вот мотор такий самий здається, колеса повинні підійти. Колись був на ходу, доки не полетіло щеплення. Так досі і припадає пилюкою. Якщо цікавить, можу привезти донора :)

Якби фото, щоб візуально побачити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не раніше суботи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не раніше суботи

Зачекаю, не горить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене також є практично 65% цього мопеда хотівби найти майстра який би оживив цей раритет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю такого мопедика, що народився в далекому 1974 радянському році. Його історія довга та терниста...))) Я його вирішив поставити на "ноги". Колеса від нього знайшов на хазяйській тачці, про місцезнаходження решти його частин, вам краще не знати... Після довгих безсонних ночей, заміни циліндра, поршня, кілець, пальця і колінвала, і деяких інших деталей та танців з бубном навколо механічного запалення - я дав йому нове життя. Мотор працює на відмінно, тагя є. Зробив йому тест на надійність, проїхав з Гіркої Полонки до Переспи. Чесно, сам був в шоці, що доїхав.

Тепер настав час дати йому грний вигляд. Тому я створив цю тему. Можливо в когось десь завалявся подібний брухт, мені потрібні: оригінальний бак, кришки пластикові на катушку запаення і на інший бік, а також всі зайві речі, що з ним пов"язані. Сідло сам перетягувати буду. І далі покраска поліровка і ретро мопед готовий.

P.S. Коли їхав по Луцьку всі погляди були прикованні до мене)))post-14852-0-31713200-1337074435_thumb.j

Передня гума 1988 року випуску, а задня рідна 1974 року.

Поршневу де брав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всю поршневу крім головки брав в магазині навпроти Слона. Там їх є два, але власник один. Мають купу запчастин до такої техніки, ну і до різних карпат, іжів, МТ і.т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, беріть запчастини в магазинах з нормальними цінами

наприклад отут - www.motodvk.com.ua

місцеві торгаші маржу таку клеять - що страх.

П.С. Гуму поміняй обов"язково на свіжу - оскільки та що у тебе - на тачку навіть страшно ставити.

П.П.С. Доречі, може хтось хоче ще один ретро-девайс, прибалтійську Ригу 12?:) Стан досить файний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, беріть запчастини в магазинах з нормальними цінами

наприклад отут - www.motodvk.com.ua

місцеві торгаші маржу таку клеять - що страх.

П.С. Гуму поміняй обов"язково на свіжу - оскільки та що у тебе - на тачку навіть страшно ставити.

П.П.С. Доречі, може хтось хоче ще один ретро-девайс, прибалтійську Ригу 12? :) Стан досить файний

Там поршнева в зборі 250 грн, навпроти слона дали 180.

http://www.motodvk.com.ua/?wiev_t=5435

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скількі коштує верховина??? я би купив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все - вона там дуже залежалась, або совдепія ще розпродається.

На японську техніку в них накрутка +50-400% - по тих позиціях що я цікавився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в них оренда дорога, того вони піднімають вартість ходових запчастин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дата на коробці дата була 2011 рік. Такі речі нормалльно купують. Цих Карпат і Верховин по селах ще багато їздить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приколіст, зайдеш до мене я тобі покажу закупки, я і є Мото світ...

Поршнева ту що ти показав на сайті, Фірми Атлант, в мене така сама зараз є в магазині 180гр.

в них оренда дорога, того вони піднімають вартість ходових запчастин

В нас не оренда, а власні магазини....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...