Перейти до змісту

Верховина 3

igor_k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю такого мопедика, що народився в далекому 1974 радянському році. Його історія довга та терниста...))) Я його вирішив поставити на "ноги". Колеса від нього знайшов на хазяйській тачці, про місцезнаходження решти його частин, вам краще не знати... Після довгих безсонних ночей, заміни циліндра, поршня, кілець, пальця і колінвала, і деяких інших деталей та танців з бубном навколо механічного запалення - я дав йому нове життя. Мотор працює на відмінно, тагя є. Зробив йому тест на надійність, проїхав з Гіркої Полонки до Переспи. Чесно, сам був в шоці, що доїхав.

Тепер настав час дати йому грний вигляд. Тому я створив цю тему. Можливо в когось десь завалявся подібний брухт, мені потрібні: оригінальний бак, кришки пластикові на катушку запаення і на інший бік, а також всі зайві речі, що з ним пов"язані. Сідло сам перетягувати буду. І далі покраска поліровка і ретро мопед готовий.

P.S. Коли їхав по Луцьку всі погляди були прикованні до мене)))post-14852-0-31713200-1337074435_thumb.j

Передня гума 1988 року випуску, а задня рідна 1974 року.

Опубліковано

У Нововолинську, в гаражі маю щось схоже. рама на базі Карпат, а вот мотор такий самий здається, колеса повинні підійти. Колись був на ходу, доки не полетіло щеплення. Так досі і припадає пилюкою. Якщо цікавить, можу привезти донора :)

Опубліковано

У Нововолинську, в гаражі маю щось схоже. рама на базі Карпат, а вот мотор такий самий здається, колеса повинні підійти. Колись був на ходу, доки не полетіло щеплення. Так досі і припадає пилюкою. Якщо цікавить, можу привезти донора :)

Якби фото, щоб візуально побачити...

Опубліковано

Маю такого мопедика, що народився в далекому 1974 радянському році. Його історія довга та терниста...))) Я його вирішив поставити на "ноги". Колеса від нього знайшов на хазяйській тачці, про місцезнаходження решти його частин, вам краще не знати... Після довгих безсонних ночей, заміни циліндра, поршня, кілець, пальця і колінвала, і деяких інших деталей та танців з бубном навколо механічного запалення - я дав йому нове життя. Мотор працює на відмінно, тагя є. Зробив йому тест на надійність, проїхав з Гіркої Полонки до Переспи. Чесно, сам був в шоці, що доїхав.

Тепер настав час дати йому грний вигляд. Тому я створив цю тему. Можливо в когось десь завалявся подібний брухт, мені потрібні: оригінальний бак, кришки пластикові на катушку запаення і на інший бік, а також всі зайві речі, що з ним пов"язані. Сідло сам перетягувати буду. І далі покраска поліровка і ретро мопед готовий.

P.S. Коли їхав по Луцьку всі погляди були прикованні до мене)))post-14852-0-31713200-1337074435_thumb.j

Передня гума 1988 року випуску, а задня рідна 1974 року.

Поршневу де брав?

Опубліковано

Всю поршневу крім головки брав в магазині навпроти Слона. Там їх є два, але власник один. Мають купу запчастин до такої техніки, ну і до різних карпат, іжів, МТ і.т.д.

Опубліковано

Люди, беріть запчастини в магазинах з нормальними цінами

наприклад отут - www.motodvk.com.ua

місцеві торгаші маржу таку клеять - що страх.

П.С. Гуму поміняй обов"язково на свіжу - оскільки та що у тебе - на тачку навіть страшно ставити.

П.П.С. Доречі, може хтось хоче ще один ретро-девайс, прибалтійську Ригу 12?:) Стан досить файний

Опубліковано

Люди, беріть запчастини в магазинах з нормальними цінами

наприклад отут - www.motodvk.com.ua

місцеві торгаші маржу таку клеять - що страх.

П.С. Гуму поміняй обов"язково на свіжу - оскільки та що у тебе - на тачку навіть страшно ставити.

П.П.С. Доречі, може хтось хоче ще один ретро-девайс, прибалтійську Ригу 12? :) Стан досить файний

Там поршнева в зборі 250 грн, навпроти слона дали 180.

http://www.motodvk.com.ua/?wiev_t=5435

Опубліковано

Скоріш за все - вона там дуже залежалась, або совдепія ще розпродається.

На японську техніку в них накрутка +50-400% - по тих позиціях що я цікавився

Опубліковано

Дата на коробці дата була 2011 рік. Такі речі нормалльно купують. Цих Карпат і Верховин по селах ще багато їздить.

Опубліковано

Приколіст, зайдеш до мене я тобі покажу закупки, я і є Мото світ...

Поршнева ту що ти показав на сайті, Фірми Атлант, в мене така сама зараз є в магазині 180гр.

в них оренда дорога, того вони піднімають вартість ходових запчастин

В нас не оренда, а власні магазини....

Опубліковано

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...