Перейти до змісту

Кобра в Луцьку?

vagus

Рекомендовані повідомлення

А це мені так здається чи дійсно кобра або ж просто київські якісь більш толковіші ДАІшники а ніж наші місцеві?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 172
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну, Кобри, як такої, наскільки я пам'ятаю, не існує де-юре. Всьо інше - ми можемо лише здогадуватися і робити припущення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А если у них спросить причину остановки, что скажут? А то я что-то забыл спросить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А если у них спросить причину остановки, что скажут? А то я что-то забыл спросить

Та як звичайно - відпрацюваня, перевірка, профілактика, дайте бабла...

Тільки сформулювати запитання можуть краще наших "робитинехочукрастибоюсапоїдудолюцкавміліціюнаймуса"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі частини МВС (міліції) такі як ДАІ, ДПС, "Кобра" є просто частинами МВС (міліції), а тому жодна з цих організацій не має прав більше ніж інша. Як звичайний працівник ДПС так і працівник "Кобри" мають виконувати ВСІ вимоги, що ставляться до працівників міліції. Наприклад, не зупиняти водія безпідставно, чітко представлятися, називати законну причину зупинки, по першій вимозі водія - пред`являти службове посвідчення, вести себе стримано і чемно. (С) (Джерело)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це мені так здається чи дійсно кобра або ж просто київські якісь більш толковіші ДАІшники а ніж наші місцеві?

Як на мене, то кобра набагато адекватніша за "наших" місцевих.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зупиняли декілька разів....глянув, одне - два питання і щасливої дороги. а наш синок візьме ті документи і ходить як обосраний кругом машини, шукає до чого докалібатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Тіко шо розминувся з двома машинами декобристів. Чьо приїхали хтось знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стоять на набережній.. дубенській і рованцях.. ша!!! криси)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого це вони "криси"?

вони хотяб мають причину зупинки, а не як наші "вросто так, на ходу щось найду"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а где именно на дубенской стоят?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Карпенка мене сьогодні зупинили, в сторону ринку 2 машини стояли, зворотний напрямок 1. Лапали всіх в сторону ринку, на причину зупинки нічого не відповів. Нюхав і уважно вивчав салон. ХЗ що шукали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого це вони "криси"?

вони хотяб мають причину зупинки, а не як наші "вросто так, на ходу щось найду"

ага! усі вони однакові! як надів жупан - то вже й пан! просто тарифи різні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З певних джерел маю наступну інформацію:

У Львові зараз "приписали" відділення "Кобри" для більш оперативного і, само собою зрозуміло, частішого відпрацювання Західного регіону. Тож тепер будемо бачити "гостей" частіше.

Інфа може бути підтверджена або спростована.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п`ятницю бачив біля автозаводу один екіпаж, зупинили мерса-таксі, заглядали під капот...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію. Чого з їхнім приїздом роздувати тему? Ну, приїхали. Ну, перевіряють. Якщо ти не п"яний, їздиш більш-менш по правилам, на правильно оформленій автівці, ТО ЧОГО ТОБІ ЛЯКАТИСЬ? Хай собі стоять.

хай темка буде, є люди які їздять на не зовсім правильно оформлених авто (сестрички, братики, двійникі), дякуєм владі за податки (все для людей), я і сам раніше на такому авто їздив, Борда - джерело інформації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора чув що готель,в якому вони живуть,заброньовано до 24 числа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цих чуваків хоч приємно глянути - стрункі, підтягнуті, застібнуті...

А наші - порозкормлювались як ті свиноматки, стоять на дорозі як "дєди", "хазяєва дарогі"

ПиСи Ще подобається, що "кобрівці" не бояться тормозити круті тачки, на відміну від місцевих плєбєїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПиСи Ще подобається, що "кобрівці" не бояться тормозити круті тачки, на відміну від місцевих плєбєїв.

не те щоб вони не боялись, а вони не знають місцеву "еліту" і хто чим заправляє і думаю, по предявлені "ксіви", вони будуть честь віддавати і лобове скло ганчіркою терти без винятків, крім "мажориків", бо ті на телефончик падають, а тут таке не проходить :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, по-перше, по машині трохи видно, інженер в ній їде чи перець,

а по-друге, "...вони будуть честь віддавати і лобове скло ганчіркою терти без винятків" - ти хоч раз таке бачив? А от наші пузани то дійсно аж тянуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У кого доки на машину в порядке (как у меня например) то бояться их нефиг, менты как менты и прав у них ни чуть не больше чем у наших ГАЙцов. S-driver в посте N156 () расписал более чем подробно. Кому там салон нюхали??? :) Прикол :) Надо было предложить понюхать сидушку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому там салон нюхали??? :) Прикол :) Надо было предложить понюхать сидушку :)

Кобрівці дуже люблять лазити під капот, в салоні, багажнику. Навіть заглядують в бардачок і сумки. Звісно, якщо водій настільки зацькований, що їм це дозволяє. Сам бачив таку ситуацію. Люди цим гадам чомусь приписують паранормальні можливості.

Згоден, наші люди, коли бачать кобрівця, то "втрачають свідомість". А реально цей підрозділ має такі ж самі права як і звичайні ДАЙці. Жоден нормативний документ не передбачає їх якоїсь особливості та не змушує водія дозволяти обшуковувати авто і шукати там невідомо що.

"Особливість" цього спецпідрозділу - це наявність крутіших авто, кращої форми та можливість за людські кошти шикувати по дорогих готелях та кабаках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Проскочила інформація що кобра в області? є деталі - де,скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...