Перейти до змісту

Непрацюючий Приватний Підприємець

fisherman friend

Рекомендовані повідомлення

Знаю, що за відповідну винагороду закривається без проблем, але чи реально закрити його самому, без посторонньої "допомоги" ( Фактично і не діяв від початку, звіти здавались чисті регулярно )? Дякую за поради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для початку варто спробувати, якщо без діяльності то напрягів, навіть самому не повинно бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

закриваю з березня 2011 року. подав все в податкову. чекаю непонятно що і непонятно звідки)

мала бути перевірка а її вже рік нема. от думаю знов взятись за це.

ситуація та ж зареєстро ваний десь з 2010 року. але були завжди чисті декларації.

якщо будете мати якусь інфу - поділіться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, що за відповідну винагороду закривається без проблем, але чи реально закрити його самому, без посторонньої "допомоги" ( Фактично і не діяв від початку, звіти здавались чисті регулярно )? Дякую за поради

якщо все чисто, то закрити можна і "без допомоги". прийдеться правда побігати, справочки по фондах позбирати, ну і інспектору нагадувати про себе. по закону мають закривати в 2 місяці. але в ДПІ такий напряг з нормальною організацією робочого часу

закриваю з березня 2011 року. подав все в податкову. чекаю непонятно що і непонятно звідки)

мала бути перевірка а її вже рік нема. от думаю знов взятись за це.

ситуація та ж зареєстро ваний десь з 2010 року. але були завжди чисті декларації.

якщо будете мати якусь інфу - поділіться.

подавати прийдеться все по новому. а деки з березня 2011 року здавались? якщо ні, то штраф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закрив десь пів року тому. без грошей і допомоги. ЗАкривав правда десь пів року, але якби сам більше старався за три місяці вклався б. Підприємницької діяльності не здійснював. Головне тримати на контролі інспектора свого, який готує справу. Мою справу з першого на другий поверх несли майже два місяці. Все інше нормуль. Перевірка - це формальність.... якщо дійсно не здійснював діяльності. В іншому випадку - ніц не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...