Перейти до змісту

Заміна екрану iPhone 3gs на екран iPhone 4

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні сидів з ноутом в дома і дивився відеопорівняння телефонів і різні "обзори" різних девайсів і ось на очі мені потрапило порівняння iPhone 3gs і iPhone 4 я замітив що різниця в швидкості не велика а от в зображенні вона замітна мій 3гс мені завжди подобався але його екран інколи здавався мені не найкращим і ось мені прийшла в голову ідея купити та поставити екран від 4-того афона в мій 3гс.... Це взагалі можливо зробити??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет, банально упрешься в шлейфы, даже если как-то подключить шлейфы, 600 мегагагецовый проц с 3джс не выдержит в 4 раза большее разрешение экрана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якбижто в мене выд такого голова боліла)))

нема чім зайнятись і начінається всякі придумування.

звісно нічого невийде.

назбирай ше грошенят і купи 4-го, але всетаки після смерті Стіва - недумаю що щось нове вийде .

Андроїд - за ним теперішнє і мабутнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якбижто в мене выд такого голова боліла)))

нема чім зайнятись і начінається всякі придумування.

звісно нічого невийде.

назбирай ше грошенят і купи 4-го, але всетаки після смерті Стіва - недумаю що щось нове вийде .

Андроїд - за ним теперішнє і мабутнє.

амінь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

^_^

І справді без стіва все котиться донизу наприклад навіть той же "The New iPad" точна копія старого педа і деквлька нових фіч і все (( а при джобсі булоб набагато краще я так думаю )) А андроід непогана Оська хоча як на мене АйОс для смартфонів краща а Андроід краще для планшетів )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при Сталіні було б ще краще.

Якась шайка аналітіків-мєчтатілів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой не хочеться холиварить, но имхо:

1) iOS лучшая ос для смартфонов (по удобству).

2) Стив конечно гений, но за ним работала и продолжает работать профессиональная команда, дико сомневаюсь что Apple начнет сдавать позиции.

3) iPad 3 или New iPad, офигенный дисплей, из остального не знаю чего кому не хватает? У большинства людей банально не хватит реальных задач чтобы они уперлись в возможности айпэда.

Но у Apple есть "минус", если начинаешь юзать их продукты, хочеться юзать ВСЕ виды их продуктов :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но у Apple есть "минус", если начинаешь юзать их продукты, хочеться юзать ВСЕ виды их продуктов :)

апельсинкі то наколоті , тху вирвалось ,яблучка то надкусані:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я також шукаю майстра, який би мені поставив на мою нокію 3310 дисплей від Е60 чи типу такого) :0150:

а ще фотік тра туди прикрутити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анна Філюк,

Simple tool :ok2:

insulating_tape.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я також шукаю майстра, який би мені поставив на мою нокію 3310 дисплей від Е60 чи типу такого) :0150:

Нет проблем :)

post-7598-0-35488800-1335902806_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет проблем :)

)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой не хочеться холиварить, но имхо:

1) iOS лучшая ос для смартфонов (по удобству).

2) Стив конечно гений, но за ним работала и продолжает работать профессиональная команда, дико сомневаюсь что Apple начнет сдавать позиции.

3) iPad 3 или New iPad, офигенный дисплей, из остального не знаю чего кому не хватает? У большинства людей банально не хватит реальных задач чтобы они уперлись в возможности айпэда.

Ну впринципі все вищесказане правда )

Хоча андроід має великий плюс бо це відкрита оська яка дає більше можливостей планшету і перетворяє його у повноцінний компактний пк з можливостями яких не вистачає айос, але начинка айпеда дуже хороша також матеріали з яких він виготовлений дають фору багатьом іншим виробникам але айос не найкраще вирішення для планшета (особисто моя думка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені прийшла в голову ідея купити та поставити екран від 4-того афона в мій 3гс

За вами вже виїхала бригада швидкого реагування Apple

А ще можна

подивитись серію South Park - Humancentipad
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені прийшла в голову ідея купити та поставити екран від 4-того афона в мій 3гс

За вами вже виїхала бригада швидкого реагування Apple

А ще можна

подивитись серію South Park - Humancentipad

^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-В мене кум взяв кузов від фольксвагена, колеса від бмв,мотор від мерседеса,салон від ауді.

-І що ж він отримав?

-Та 4 роки тюрми....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-В мене кум взяв кузов від фольксвагена, колеса від бмв,мотор від мерседеса,салон від ауді.

-І що ж він отримав?

-Та 4 роки тюрми....

це типу шутка? чи в кожні шутці є доля правди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...