Перейти до змісту

Продам компютер (+ периферія у комплекті)

Andrewchuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Материнська плата - ASRock P4i45PE (+)

Процесор - Celeron D 2.4 GHz/256/533

Оперативна память - 512Mb (2*256 PC3200 DDR SDRAM)

Відеокарта - NVIDIA GeForce4 MX440 (AGP 8x)

Вінчестер - Samsung SP0411N 40 Gb (7200 rpm)

DVD-RAM LG Super-Multi

Клавіатура - SP (звичайна, стандартна, біла)

Мишка - A4 Tech (2 колеса)

Колонки - Sven 210

Монітор - Samsung Sync Master 153T (15" LCD)

Комп'ютер має хороший вигляд, у ремонті не був.

Пропонована ціна - 1600 грн.

тел. 0665910629

П. С. При потребі можу вставити відеокарту Radeon 9600 Pro (128 Mb DDR V/D/VO AGP8x), тоді + 100 грн. до ціни.

Можливий торг.

Опубліковано
  В 26.04.2012 в 06:04, Barugan сказав:

.....у вас ціна більша ніж пк на сучаснішому сокеті..!?! Як таке може бути?

Може бути запросто, бо сама дешева плата на 478 сокеті навіть в розетці коштує 450 грн., а якщо врахувати що найдешевший новий монітор - 800 грн., то виходить зовсім і не дорого.

Опубліковано

Якщо врахувати що б/у 19" вартує 400-500, то ваш комп має коштувати від сили 800 грн.

Вибачте за офтоп, розумію що на кожен товар свій покупець, але треба ж міру мати ))

Опубліковано
  В 27.04.2012 в 05:35, Fantom сказав:

Якщо врахувати що б/у 19" вартує 400-500, то ваш комп має коштувати від сили 800 грн.

Вибачте за офтоп, розумію що на кожен товар свій покупець, але треба ж міру мати ))

То, може, його взагалі подарувати???

Ось вам мої підрахунки і ціни, якщо брати по запчастинах:

мат плата - 250

проц - 70

озу - 90

відео - 70

іде двд рв - 100

іде вінт - 100

миша - 30

колонки - 50

монітор - 350

корпус з БЖ - 150

Разом буде 1260 грн.

Тепер додайте, що ще треба буде переставити вінду начисто, без засмічення своїми програмами і різними пристроями і драйверами. Це ще мінімум 100. А якщо клієнт іще попросить все всередині вичистити і перезмазати?

Де ви взяли 800??? Ви працюєте в благодійному фонді???

І я говорив про торг, але точно не до 800 і не до 1000.

Опубліковано

800 грн, це з монітором твоїм. :) мах 900гр. бо (ще треба буде переставити вінду начисто, без засмічення своїми програмами і різними пристроями і д :_07: )

даром мені не треба, не ображайся, просто став нормально ціну і заберуть твій "комп"

ось наприклад без монітора тут з аналогічною конфігурацією майже.

Опубліковано
  В 28.04.2012 в 09:30, Fantom сказав:

800 грн, це з монітором твоїм. :) мах 900гр. бо (ще треба буде переставити вінду начисто, без засмічення своїми програмами і різними пристроями і д :_07: )

даром мені не треба, не ображайся, просто став нормально ціну і заберуть твій "комп"

Там так дешево, бо там Floppy-ROM і Вінчестер: DVD-ROM :_07:, а ще, я бачу, людина трошки не орієнтується із цінами, і цим успішно користуються такі любителі халяви, як ти. А якщо тобі уже наведені мною ціни нічого не кажуть, то з тобою нам взагалі немає про що говорити, бо тобі хоч кілок на голові теши, а ти все-одно 800-900, бо хтось колись так реально продешевив.

І далі - як не подобається - проходиш далі, а не починаєш тут демагогію розводити. Чи ти настільки самотній, що крім мене нема із ким поговорити???

Опубліковано

НАРОД, ДАВАЙТЕ ТОДІ ТАК - 1350 грн. - І ЗАБИРАЄТЕ ЯК Є, щоби продати фактично за середньостатистичною ціною запчастин, а для кого потрібно переставити віндовс - ще + 100 грн.

Правда, можете попросити Fantoma хай знайде за цінами з гуманітарки... :))) Може, комусь ще треба буде терміново все продати... А я не поспішаю...

Опубліковано
  В 29.04.2012 в 18:31, Andrewchuy сказав:
  В 28.04.2012 в 09:30, Fantom сказав:

Там так дешево, бо там Floppy-ROM і Вінчестер: DVD-ROM :_07:, а ще, я бачу, людина трошки не орієнтується із цінами, і цим успішно користуються такі любителі халяви, як ти. А якщо тобі уже наведені мною ціни нічого не кажуть, то з тобою нам взагалі немає про що говорити, бо тобі хоч кілок на голові теши, а ти все-одно 800-900, бо хтось колись так реально продешевив.

І далі - як не подобається - проходиш далі, а не починаєш тут демагогію розводити. Чи ти настільки самотній, що крім мене нема із ким поговорити???

ну цікавий ти чоловік!! аж смішно!

Опубліковано
  В 30.04.2012 в 06:08, ZerOCool сказав:

ну цікавий ти чоловік!! аж смішно!

Значить так, звертаюся до ZerOCool'a і інших йому подібних, яких зворушила моя "цікава і смішна" персона:

якщо вам так хочеться перемивати мені кісточки - прошу дуже - створюйте відповідну тему у ВІДПОВІДНОМУ розділі форуму - посміємося разом. І не хвилюйтеся - я не залишу без уваги жодну самотню і спраглу до спілкування на особисті теми душу! Досить вже офф-топів!

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...