Перейти до змісту

Продам компютер (+ периферія у комплекті)

Andrewchuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Материнська плата - ASRock P4i45PE (+)

Процесор - Celeron D 2.4 GHz/256/533

Оперативна память - 512Mb (2*256 PC3200 DDR SDRAM)

Відеокарта - NVIDIA GeForce4 MX440 (AGP 8x)

Вінчестер - Samsung SP0411N 40 Gb (7200 rpm)

DVD-RAM LG Super-Multi

Клавіатура - SP (звичайна, стандартна, біла)

Мишка - A4 Tech (2 колеса)

Колонки - Sven 210

Монітор - Samsung Sync Master 153T (15" LCD)

Комп'ютер має хороший вигляд, у ремонті не був.

Пропонована ціна - 1600 грн.

тел. 0665910629

П. С. При потребі можу вставити відеокарту Radeon 9600 Pro (128 Mb DDR V/D/VO AGP8x), тоді + 100 грн. до ціни.

Можливий торг.

Опубліковано

.....у вас ціна більша ніж пк на сучаснішому сокеті..!?! Як таке може бути?

Може бути запросто, бо сама дешева плата на 478 сокеті навіть в розетці коштує 450 грн., а якщо врахувати що найдешевший новий монітор - 800 грн., то виходить зовсім і не дорого.

Опубліковано

Якщо врахувати що б/у 19" вартує 400-500, то ваш комп має коштувати від сили 800 грн.

Вибачте за офтоп, розумію що на кожен товар свій покупець, але треба ж міру мати ))

Опубліковано

Якщо врахувати що б/у 19" вартує 400-500, то ваш комп має коштувати від сили 800 грн.

Вибачте за офтоп, розумію що на кожен товар свій покупець, але треба ж міру мати ))

То, може, його взагалі подарувати???

Ось вам мої підрахунки і ціни, якщо брати по запчастинах:

мат плата - 250

проц - 70

озу - 90

відео - 70

іде двд рв - 100

іде вінт - 100

миша - 30

колонки - 50

монітор - 350

корпус з БЖ - 150

Разом буде 1260 грн.

Тепер додайте, що ще треба буде переставити вінду начисто, без засмічення своїми програмами і різними пристроями і драйверами. Це ще мінімум 100. А якщо клієнт іще попросить все всередині вичистити і перезмазати?

Де ви взяли 800??? Ви працюєте в благодійному фонді???

І я говорив про торг, але точно не до 800 і не до 1000.

Опубліковано

800 грн, це з монітором твоїм. :) мах 900гр. бо (ще треба буде переставити вінду начисто, без засмічення своїми програмами і різними пристроями і д :_07: )

даром мені не треба, не ображайся, просто став нормально ціну і заберуть твій "комп"

ось наприклад без монітора тут з аналогічною конфігурацією майже.

Опубліковано

800 грн, це з монітором твоїм. :) мах 900гр. бо (ще треба буде переставити вінду начисто, без засмічення своїми програмами і різними пристроями і д :_07: )

даром мені не треба, не ображайся, просто став нормально ціну і заберуть твій "комп"

Там так дешево, бо там Floppy-ROM і Вінчестер: DVD-ROM :_07:, а ще, я бачу, людина трошки не орієнтується із цінами, і цим успішно користуються такі любителі халяви, як ти. А якщо тобі уже наведені мною ціни нічого не кажуть, то з тобою нам взагалі немає про що говорити, бо тобі хоч кілок на голові теши, а ти все-одно 800-900, бо хтось колись так реально продешевив.

І далі - як не подобається - проходиш далі, а не починаєш тут демагогію розводити. Чи ти настільки самотній, що крім мене нема із ким поговорити???

Опубліковано

НАРОД, ДАВАЙТЕ ТОДІ ТАК - 1350 грн. - І ЗАБИРАЄТЕ ЯК Є, щоби продати фактично за середньостатистичною ціною запчастин, а для кого потрібно переставити віндовс - ще + 100 грн.

Правда, можете попросити Fantoma хай знайде за цінами з гуманітарки... :))) Може, комусь ще треба буде терміново все продати... А я не поспішаю...

Опубліковано

Там так дешево, бо там Floppy-ROM і Вінчестер: DVD-ROM :_07:, а ще, я бачу, людина трошки не орієнтується із цінами, і цим успішно користуються такі любителі халяви, як ти. А якщо тобі уже наведені мною ціни нічого не кажуть, то з тобою нам взагалі немає про що говорити, бо тобі хоч кілок на голові теши, а ти все-одно 800-900, бо хтось колись так реально продешевив.

І далі - як не подобається - проходиш далі, а не починаєш тут демагогію розводити. Чи ти настільки самотній, що крім мене нема із ким поговорити???

ну цікавий ти чоловік!! аж смішно!

Опубліковано

ну цікавий ти чоловік!! аж смішно!

Значить так, звертаюся до ZerOCool'a і інших йому подібних, яких зворушила моя "цікава і смішна" персона:

якщо вам так хочеться перемивати мені кісточки - прошу дуже - створюйте відповідну тему у ВІДПОВІДНОМУ розділі форуму - посміємося разом. І не хвилюйтеся - я не залишу без уваги жодну самотню і спраглу до спілкування на особисті теми душу! Досить вже офф-топів!

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...