Перейти до змісту

Порадьте оператора і тариф

Рекомендовані повідомлення

Ситуація така: потрібно дзвонити багато і на різні оператори. Який тариф і якого оператора обрати, щоб було найвигідніше? Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка орієнтовна сума витрат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка орієнтовна сума витрат?

натякаєш на безлім? Як варіант можна розглянути, а щодо витрат, не знаю, це ж ми і намагаємось з"ясувати правильно? От для прикладу простий варіант, говорили по годині в день на різні оператори, що порадите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Djuice 5+0 або Легкий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація така: потрібно дзвонити багато і на різні оператори. Який тариф і якого оператора обрати, щоб було найвигідніше? Дякую.

:) "багато" - це конкретний критерій :)

Для когось - 30 грн в місяць вже "багато", в мене ж 350 в місяць уходить і не вистачає :)

Так що в залежності від того, що ти маєш під словом "багато" може підійти і "Бомба", а може й "безліміт"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для когось - 30 грн в місяць вже "багато", в мене ж 350 в місяць уходить і не вистачає :)

Так що в залежності від того, що ти маєш під словом "багато" може підійти і "Бомба", а може й "безліміт"

що за бомба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайомий хвалився що в нього лайф

в мережі безкоштовно а на інших операторв 5коп. без з"єднання

деталей незнаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за бомба?

знайшов, 10 коп за хвилину дають 30хв в день

P.S. поки що 3000 хвилин на місяць мені найбільше сподобався...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайшов, 10 коп за хвилину дають 30хв в день. детальніше можна?

деталей незнаю

то взнайте . бо мене зацікавіло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут є детально розписано як дзвонити з лайфа по 5 коп. але. в межах 60 хв на місяць.http://www.life.com.ua/uk/mylife/tariffs/1/newfree/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

деталей незнаю

та ні, це, як кажуть росіяни, Єрунда.

60 хвилин на місяць це немає нічого це раз, більше того, ця послуга не підходить навіть любителям халяви, так як вона вимагає поповнення рахунку (10 гривень за 60 хвилин це 17 копійок за хвилину плюс там ще 5 копійок і ми маємо 23 копійки за хвилину, що є не вигідно, у того ж діджуса є тариф 25 копійок і 60 хвилин можна брати кожний день)...

P.S. мабудь буду брати за 250 гривень 3000 хвилин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...що за бомба?
http://djuice.ua/ua/price/bomba.html

В двох словах: абонплата десь 53 коп. в день, за це маєш 100 хв. щоденно по 10 коп./хв. на номери Київстар та Діджус, і 30 хв. по 10 коп./хв. щоденно на номери всіх інших. Без сплати за з'єднання. + 5 мб безкоштовного трафіку щоденно (Традиційний доступ до мережі Інтернет із використанням технології GPRS)

... я не рекомендую, просто відповів на запитання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...