Перейти до змісту

Хочу купити Краскопульт Пейнт Зум.

Сержик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ввізьми пилесос ссср-овкський, в який можна прикрутити шланг з двох сторін (на видув) і насадка під банку)))

Опубліковано

китайське одноразове непотрібство

За такі ж кошти вийде 8 атм. компресор з 24л ресивером і на здачу простенький пульвер, а це, як кажуть в Одесі - дві великі різниці

Опубліковано

китайське одноразове непотрібство

За такі ж кошти вийде 8 атм. компресор з 24л ресивером і на здачу простенький пульвер, а це, як кажуть в Одесі - дві великі різниці

краскопульти є не тільки китайські, є Bosch, Sturm, Фиолент, та інш.

З однієї сторони річ хороша, красити з нею швидко і зручно. А з іншої сторони для покраски нею треба додаково готуватись - наприклад, щоб покрасити гаражні ворота треба стіни навколо них заклеювати газетами...

Опубліковано

Думаю вы разочаруетесь!

це ти з власного досвіду? мав вже таку цяцьку?

Есть просто знакомые которые имели дело с телевизором- разочаровались и папали на бабло.

Опубліковано

Чи варто це купляти.

Все так красиво как в кино, на самом деле, вокруг будет куча красочной пыли которая будет загаживать все вокруг, красить не сложно, а подготовить краску к нему и потом все вымыть не так просто, еще под вопросом, как он относится к растворителям, такие работы выполняются разово, я для побелки потолка брал у друга старый пылесос а выдув и пулик низкого давления на рынке за 60 грн.

Опубліковано

Може хтось що порадить,бюджет 1000грн.

Ці пейнт зуми зараз на аукро по 300грн.продають.Мій знайомий брав його в телемагазині,як тільки вони з"явились.Використовує в господарстві,навіть "Москвича"412 колись червоним грунтом пофарбував,доволі непогано вийшло.Одне питання,чи з аукро і з телемагазину однієї китайської якості?Ще є такі варіанти:

http://www.valeon.co...ds.php?id=80121

http://www.valeon.co...ds.php?id=75457

ну або

store_apendix_big96685_23525.jpgstore_apendix_big75507_16774.jpg

Опубліковано

а що фарбувати ним збираєшся?

для домашніх потреб я би взяв Фиолента якогось - ціна/якість в виробів цієї фірми норм.

а якщо якась майстерня по фарбуванню, наприклад, столярних виробів, чи металоконструкцій, то компрессор+пулівизатор. Надійніше і продуктивніше

Опубліковано

Фарбуванням займаюсь 10 років. Це бізнес наразі. Фарбував дерево, стіни, метал і автомобілі. Фарбував різними лаками, фарбами, є речі яким 10 і менше років. Були і є всі типи інструментів що тут перечислили. згоден з Nikandr. Купи компресор і пульвер з отвором 1.3 навчись гарно розбавляти і отримаєш якість. А стіни малюй пензлем і валиком.

Опубліковано

простенький компресор - 800 грн + пульвик 200 грн. І ти получаєш універсальний інстремент - і фарбувати можна, і видувати можна, і колеса накачати можна і карбюратор продувати, і багато-багато інших застосувань цього інструменту!!! А пейнтзумом ти тільки красити зможеш, і то невідомо як. Може йому треба купувати хорошу акрилову краску, "Зєбра" не проканає))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...