Перейти до змісту

вибір БФП між CANON PIXMA MP280 і Epson Stylus SX130

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вибираю БФП, зупинився на CANON PIXMA MP280 і Epson Stylus SX130. І не знаю який вибрати, принципів про canon PIXMA MP280 читав багато відгуків і більшість в плані друку задоволені, тільки єдиний такий мінус це те, що шумить сильно, але вирішення проблеми - поставити в нічний режим.

Але в мене самого був принтер canon ip1600 - досить не поганий в плані того, що прослужив десь років 5, але ось картридж кольоровий "здох" (не бачить принтер картридж) і принтер відмовляється друкувати без іншого картриджу (тільки на чорнобілому), хоча не знаю може така штука у всіх принтерах.

Можна трішки доплатити і придбати Epson Stylus SX130 але чи варто, також про його бачив і позитивні і негативні відгуки. Але чи дійсно Epson робить кращу техніку ніж Canon в плані оргтехніки і чи там кращі картриджі в плані надійності....

Є ще така думка придбати лазерний чорно-білий просто принтер SAMSUNG ML-1671, але хотлось би 3 в 1. Що можете із даних варіантів запропонувати?

Опубліковано

Вибираю БФП, зупинився на CANON PIXMA MP280 і Epson Stylus SX130. І не знаю який вибрати, принципів про canon PIXMA MP280 читав багато відгуків і більшість в плані друку задоволені, тільки єдиний такий мінус це те, що шумить сильно, але вирішення проблеми - поставити в нічний режим.

Але в мене самого був принтер canon ip1600 - досить не поганий в плані того, що прослужив десь років 5, але ось картридж кольоровий "здох" (не бачить принтер картридж) і принтер відмовляється друкувати без іншого картриджу (тільки на чорнобілому), хоча не знаю може така штука у всіх принтерах.

Можна трішки доплатити і придбати Epson Stylus SX130 але чи варто, також про його бачив і позитивні і негативні відгуки. Але чи дійсно Epson робить кращу техніку ніж Canon в плані оргтехніки і чи там кращі картриджі в плані надійності....

Є ще така думка придбати лазерний чорно-білий просто принтер SAMSUNG ML-1671, але хотлось би 3 в 1. Що можете із даних варіантів запропонувати?

Особисто користувався canon mp 270 (по суті від mp 280 нічим не відрізняється, використовуються однакові картриджі) зараз придбав epson sx130.

Так от плюси canon'a:

- швидкість друку;

- швидкість сканування;

- кращий софт;

- друк без полів на форматі А4.

- можливість заправки оригінальних картриджів.

Мінуси:

- друкувальна головка нероздільна з самим картриджем, тобто сам картридж має невеликий ресурс служби (в середньому витримує до 10 заправок, хоча може і довше прослужити при використанні якісних чорнил).

- дорогі розхідні матеріали (заміна картриджів обійдеться вам у 350 грн.)

Плюси Epson SX130:

- Роздільні картриджі з друкувальною головкою (саме через це придбав цей БФП);

- Краща якість друку;

Мінуси:

- Картриджі чіповані, заправка неможлива (тобто потрібно відразу купувати КПК або СБПЧ) а це ще десь 250-300 грн.

- неможливість друку без полів на форматі А4.

- повільність друку.

- потрібно часто робити програмно прочистку друкувальної головки, щоб не було ліній пропуску при друкуванні.

Підсумую, оскільки чорний картридж в canoni прослужив мені лише рік, притому що навантаження на нього було незначне, то було прийнято рішення змінити принтер. За 4 місяці користування Epsono'm було роздруковано близько 1000 ст., проблем ніяких не було виявлено.

Опубліковано

Якщо не принципово друкувати в кольорі, то звичайно краще обрати лазерку.

Значно дешевший і якісніший друк (надруковане не боїться вологих рук).

Картридж не засихає. Знімати копії можна з допомогою системи (сканер+комп+принтер). Швидкість копіювання нижча, але ж ви не будете змінати по 200 копій в день.

Якщо правильно заправляти лазерний картридж - ресурс принтера ніби до 200 тис. сторінок

Знайомі мають мороку з CANON PIXMA MP280. Десь прогавили трохи і в кольоровому картриджі деякі сопла засохли.

Тому моя порада - лазерка!

Опубліковано

Народ а хто які може порадити лазерні принтери до 600 грн., хочу думаю придбати...

За такі гроші вийде лише б/в. Краще докласти 200-250 грн і купити новий.

Опубліковано

Якщо плануєте часто друкувати(кольоровий друк) і в достаніх об*ємах то однозначно Epson + СБПЧ , а на рахунок лазерного принтера за 600 грн досить непоганий варіант ML-1661 - 638 грн, ML-1866 - 560 грн ML-1676 - 520 грн, ML-1671-510 грн - всі чіпи перешиваються звичайним програматором )

Якщо з дорожчих варіантів HP 1102 ;)

Опубліковано

Якщо плануєте часто друкувати(кольоровий друк) і в достаніх об*ємах то однозначно Epson + СБПЧ , а на рахунок лазерного принтера за 600 грн досить непоганий варіант ML-1661 - 638 грн, ML-1866 - 560 грн ML-1676 - 520 грн, ML-1671-510 грн - всі чіпи перешиваються звичайним програматором )

Що мається наувазі чіпи перешиваються? Для чого?

Опубліковано

а як ви збираєтесь заправляти надалі картриджи, якщо вони чіповані, ось для цього і використовують програматор, і надалі заправляйте скільки душа забажає

вище було ж сказано: Картриджі чіповані, заправка неможлива

однозначно Canon, з Епсонами достатньо багато мороки

Опубліковано

У самсунгах стоять чіпи(крипто захисту немає) без їх прошивкі картридж друкувати не буде)

А на кенони багато затрат: 1) досить часто вилітають картриджі 2) Коплект картриджів коштує майже як новий принтер

Якщо потрібний кольровий друк краще Epson + СБПЧ один раз заплатите і будете друкувати довго і щасливо )

• 2 місяця потому...
Опубліковано

На той час коли вибирав виникли певні фінансові проблеми, тому і не придбав, зараз на цьому тижні вже буду купувати, зупинився на моделі

SAMSUNG ML-1671 .

Можливо хтось порадить не значно дорощу модель але щоб була можливість заправляти самому дома (тобто якось легко його можна чи перепрошити чи взагалі є без перепрошивання заправляти самому, або ще якісь варіанти), або придбаю саме цю модель на днях... Буду вдячний за поради.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...