Перейти до змісту

Прошу консультації

Smile

Рекомендовані повідомлення

Є бажання купити закордоном (скоріше за все в Німеччині) беушний верстат/установку. Чи може це здійснити фізична особа, чи потрібна якась реєстрація цієї установки, і ще важливий бік питання її розтаможка.

Можливо хтось з таким вже зтикався, чи компетентний в цьому питанні. підкажіть будьласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купити там беу думаю без проблем (не на ракетному заводі ж будеш купувати ) а розтаможка така як і у всіх....частинами (розбираєш в польщі) і воздухом ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купити там беу думаю без проблем (не на ракетному заводі ж будеш купувати ) а розтаможка така як і у всіх....частинами (розбираєш в польщі) і воздухом ;)

тобто по кусках возити? а який в тому резон поясни

вага приблизно 3-3.5 тони

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який має вигляд той верстат (форму) і для чого призначений?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розмитнення та отримання сертифікатів на цю продукцію залежить від коду товару.

Для здійснення цих операцій треба звернутися до митного брокера, надати йому необхідну документацію тоді він зможе це підрахувати.

Треба також пройти акредитацію підприємства на митниці. це коштує в межах до 1000грн.

це в випадках якщо юр.особа.

Але ми добре знаємо шо в україні не наїб-еш - не проживеш. тому краще рішати "повітрям" як вже було сказано. пошукати через знайомих митника. ціна питання думаю буде 400-1000уо. в звлежності від устаткування. але думаю треба мірятись до нижчої цифри.

з досвіду знайомих - не бери китайського, турецького в-цтва. а також польського (з дешевих моделей). знайомі (правда вже давно) взяли польські токарні верстати, за 1-2 роки накрилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Радехові є великий склад б/у обладнання, Італія, Німеччина, Чехія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...