Перейти до змісту

Куплю залізо

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю:

-хороший двохядерний недорогий процесор або комплект мамка+проц

-память ddr (266 або 400)

-вінчестер на 320 гб

-хорошу звукову карту

Опубліковано

2-ядерний проц на 1-й ДДР. Гм..

Можу запропонувати комплект. Материнка+Проц+Память (Asus p5p800-mx+Celeron D 2.66GHz+2x256Mb )

Вінта не маю, але пропозицій на борді вагони. Також бачив цікавий процесор тут під цю мамку, щось типу P4 520j. І память гіг одною планкою. мамка тримає 4 Гб.

Єдиний її мінус, на ній немає ні AGP ні PCI-E. а так - вінда 7 із гігом мозгів - літає на ура. Із вмонтованим відео. Якщо поставити 4 Гб ОЗУ :), то відео можна поставити 256 (в БІОС-і) і тоді буде літак.

Комплект, скажімо - 320 грн. Аргументований торг я вітатиму.

Опубліковано

Якщо ніяк не хочете відмовлятися від ДДР1, то можна пошукати двоядерний процесор під 939 сокет АМД, але економічно доцільніше продати свою ДДР1, і купити комплект під ДДР2.

Опубліковано

це все планую купляти для різних комппьютерів, а не для одного.

на даний момент цікавить найбільше хороший процесор із материнкою або тільки процесор, для створення музики. в мене мамка MSI G41M4-L

Опубліковано

МАТЕРИНСКАЯ ПЛАТА Gigabyte GA - EP35C - DS3R + 4GB оперативки двумя планками по 2 GB + Pentium Dual Core E8200 2,6 ГГц/6МБ/1133сокет775 + кулер = 1300 грн

Опубліковано

це все планую купляти для різних комппьютерів, а не для одного.

на даний момент цікавить найбільше хороший процесор із материнкою або тільки процесор, для створення музики. в мене мамка MSI G41M4-L

Є все що треба. Написав в ПП.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...