Перейти до змісту

Тримай хвилю


Yaryk

Рекомендовані повідомлення

gallery_1667_24_10911.jpg

Мабудь ви не чули, що серфінг винайшли... пінгвіни.

Команда документалистів візьме вас з собою за куліси найбільшого, найяскравішого та найнебезпечнішого у світі чемпіонату з серфінгу серед пінгвінів.

Виробництво: Sony Pictures

Жанр: Анімаційна комедія.

Режисери:Еш Бреннан и Кріс Бак

Офіційний англомовний сайт: http://www.SonyPictures.com/Movies/SurfsUp

Цікаві факти

Фільм Тримай хвилю знімали протягом трьох років за участі не тільки провідних фахівців у галузі сучасної анімації, але й кращих серфінгістів Америки, які консультували творців фільму, під яким кутом краще ставити дошку, як впливає вітер на швидкість і скільки повинен важити пінгвін для того, щоб втриматись на хвилі.

Під час підготовки проекту до випуску автори спеціально працювали зі справжньою кригою для того, щоб максимально достовірно передати умови, у яких розгортаються події фільму.

У дублюванні фільму англійською мовою брали участь справжні зірки Голівуду, серед яких молодий та дуже талановитий актор Шіа Ле Беф, який цього літа з'явиться на екранах у суперпроекті Стівена Спілберга «Трансформери», а також відомий актор Джеф Бріджес та зірка «Автостопом по Галактиці» Зоє Дешанель.

Українською мовою фільм дублювали у Києві кращі українські актори та спеціалісти з дублювання, серед яких і Володимир Голосняк, який працював над легендарними «Тачками» - першим дубльованим україномовним фільмом.

Для «Тримай Хвилю» було зроблено переспіви багатьох світових хітів, назви яких тримають у секреті і які стануть відомі лише після випуску фільму. Поспішайте та не пропустіть світову прем'єру вже 7 червня в усіх кінотеатрах!

Хто має мультик - поділіться!

+1 :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...