Перейти до змісту

Електро-склопідйомники ВАЗ 210994

SmartS

Рекомендовані повідомлення

Насамперед усіх зі святом Пасхи!

Виникла проблемка: електросклопідйомник (лівий передній) на моїй 99ці вийшов з ладу, потрібно замінити - ремонту, схоже, не підлягає. Таке вже було, замінили по гарантії (з горем пополам).

Може, хтось в курсі - де можна, по-перше, знайти такий дєвайс, і де можуть замінити?

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електросклопідіймач передній лівий в зборі 21099 -342грн, заміна 70грн.Якщо треба дзвони 77-37-04 Олександр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насамперед усіх зі святом Пасхи!

Виникла проблемка: електросклопідйомник (лівий передній) на моїй 99ці вийшов з ладу, потрібно замінити - ремонту, схоже, не підлягає. Таке вже було, замінили по гарантії (з горем пополам).

Може, хтось в курсі - де можна, по-перше, знайти такий дєвайс, і де можуть замінити?

Дякую

Если сегодня работает чудо-фирма , то узнаю цену на стеклоподъёмник в районе 13.00 . Для форумчанина будет скидка на девайс и на замену .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если сегодня работает чудо-фирма , то узнаю цену на стеклоподъёмник в районе 13.00 . Для форумчанина будет скидка на девайс и на замену .

Буду вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sorry ! Фирма сегодня празднует ! Переносим на завтра 13.00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sorry ! Фирма сегодня празднует ! Переносим на завтра 13.00.

Гаразд, домовились!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поскольку звонка не было , я напишу свои результаты : механизм стеклоподъёмника без мотора 85 грн. , механизм в сборе 340 грн . Стоимость замены 50 грн. НО ! Как обычно есть нюансы ! Лучше звоните и я всё уточню .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Встановлення та реставрація склопідіймачв 0505574072

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всё отремонтировано ! Топикстартер уехал бороздить просторы Волыни !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую popskiller-у за допомогу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...