Valentina Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 13:12 #1 Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 13:12 Привіт лучанам та лучанкам! Напевно, багато хто із вас уже наслуханий про таку собі конторку під назвою InternetDevels, а дехто, певно, ще й мав/має справу з нею. Хотілося б дізнатися щось про цю компанію не безпосередньо від них (хіба сам себе будеш критикувати???), а від людей бувалих. Чому? Бо власне є кілька таких собі tips з цього приводу:Альтернативи у Луцьку для молодих програмістів без особливого досвіду роботи поки що не спостерігаю... Всім подавай шикарні резюме на 3 сторінки та листи-відгуки з попередніх місць роботи. А це недобре є для студента-випускника. А ці приймають з голосними обіцянками усього навчити. Це відвертий +. Щодо мінусів, так це підозріла "текучка" робочого стаффу. Ходить міф про те, що їм завжди треба нові й нові працівники. А що ж вони роблять зі старими??? Оце і є рецепт сибірських пельменів?=) Підозріло то... Аби не лохотрон....Навіть якщо і лохотрон, то досвід роботи який не який, а таки буде. Ще 1 штуку чула. Курси. Мені пропонували пройти їх за 900 грн (і то ще з огого якою знижкою в 25 % для студента, бо зазвичай вони цілих 1200 вартують). Друг-студент наразі якимось макаром на безкоштовній основі записався. How is it possible?!? До речі, якість курсів його не вразила. Каже, що проводять їх некомпетентні люди і від самовчителя php більше користі...От і думай після такого що хочеш... Тому якщо у когось є з цього приводу якісь думки, аби прояснити картину, буду дуже вдячна.
seolutsk Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 13:24 #2 Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 13:24 ІМХО, але текучка обумовлена тим, що вони на аутсорс працюють, де реальна плата за роботу x4-x5, яку вони платять програмістам. Вони вчаться і уходять від них, так як реально з/п підняти вже не можуть. Моє імхо, звичайно. Не факт, що воно так і є.
tibezh Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 16:58 #3 Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 16:58 InternetDevels постійно поповнює свій штат працівників. Там дійсно навчають людей, тільки звичайно навчають до того рівня, щоб людина сама змогла працювати. І ще, як я знаю, мали проводитися курси по веб-програмуванню у ЛНТУ, навіть стаття десь на сайті ЛНТУ є.Завжди у будь-якій справі знайдуть люди, які будуть казати як погані, так і хороші думки.Від себе додам, що наразі молодь хоче заробляти гроші, і при цьому нічого не робити.Все прям як у тому анекдоті: "Шукаю хорошу зарплату. Роботу не пропонувати!"
Barugan Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 17:17 #4 Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 17:17 Від себе додам, що наразі молодь хоче заробляти гроші, і при цьому нічого не робити.Все прям як у тому анекдоті: "Шукаю хорошу зарплату. Роботу не пропонувати!" і я від себе додам. Що є такі роботодавці, які хочуть, щоб на них молодь пахала як негри, а зарплата копійки. І анекдот: супер-пупер солідна фірма пропонує роботу. - Яку? - Та, ми власне рабів шукаємо...P.S це не до даної фірми, а до поста "типового українського роботодавця"
Zevs_Isver Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 17:22 #5 Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 17:22 і я від себе додам. Що є такі роботодавці, які хочуть, щоб на них молодь пахала як негри, а зарплата копійки.а молодёжь уже что-то умеет окромя как на парах друшлять?в контексте программирования (если уже говорим о ИД)
Barugan Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 17:33 #6 Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 17:33 і я від себе додам. Що є такі роботодавці, які хочуть, щоб на них молодь пахала як негри, а зарплата копійки.а молодёжь уже что-то умеет окромя как на парах друшлять?в контексте программирования (если уже говорим о ИД)тільки не потрібно казати, що кожен кожен студент, повний дюндень....бо немає досвіду...
Zevs_Isver Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 20:59 #7 Опубліковано 16 Квітня, 2012 в 20:59 що кожен кожен студент, повний дюндень....бо немає досвіду...тю,так это тебе любой старый инженер расскажет что после прихода на роботу студенту советуют всё забыть и учить по новойи тут дело не в опыте, а в тяге к знаниям и работепосле 5ти лет учебы из политехов выходят "никто"и если по окончанию ВУЗа человек без работы - это подозрительнои работу ему никто не обязан предоставить нужно самому выбирать что нравится и стараться взять от учёбы максимум полезного по выбранному профилювот шеф ИД сам то ли с 3го то ли 4го курса программил по ночам на Визоре и не жужжал
ferryman Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 06:02 #8 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 06:02 От і думай після такого що хочеш... Идити, учитесь, набирайтесь опыта. Даже за копейки.
difoto Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 06:23 #9 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 06:23 Идити, учитесь, набирайтесь опыта. Даже за копейки. Было время, когда днем работали, чтобы заработать на пиво для нужных людей, которые разрешали ночью посидеть за "крутыми" компами, покодить, поучиться. По-моему, нужно хотя бы одному - двум "старожилам" рассказать свою историю, чтобы нынешние выпускники поняли, за что должны платить им, а за что - они.
Valentina Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 06:55 Автор #10 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 06:55 Идити, учитесь, набирайтесь опыта. Даже за копейки. Было время, когда днем работали, чтобы заработать на пиво для нужных людей, которые разрешали ночью посидеть за "крутыми" компами, покодить, поучиться. По-моему, нужно хотя бы одному - двум "старожилам" рассказать свою историю, чтобы нынешние выпускники поняли, за что должны платить им, а за что - они. Та я зовсім не проти щось таке почути=) Навпаки. Ця тема саме створювалася заради обміну досвідом. Жаль, поки не вельми поспішає народ розповісти щось конкретніше((( Обісрати - то завжди встигнеться, а докопатися до істини - діло вже не з простих.
terorist Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 07:03 #11 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 07:03 Жаль, поки не вельми поспішає народ розповісти щось конкретніше зараз інтердевели відійдуть від святкування і тут тобі все розкажуть
mix_forever Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 07:09 #12 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 07:09 Особисто я з 3-го курсу адмінив 4-ри аудиторії на рідному матфаці. Хто мене пам"ятає, то підтвердить. Ітого, після випуску я мав 3 роки реального досвіду роботи і не лише теоретичні знання З нинішніх студентів, я поки реально знаю лише одного, який з 1-го курсу заробляв не лише на свої забаганки, а і без проблем міг презентувати мамі новий неджешевий телефон чи шось в тому стилі. Декілька разів пробував брати на роботу студентів - толку ніякого... Всі хочуть хорошу ЗП, а вот вчитись чогось не хочуть... Прискорбно. Висновок - я краще заплачу в 2 рази більшу ЗП спеціалістові, який шось вміє і знає, ніж буду вчити студента, якому на всьо насрать. БЕз образ, але то така моя особиста думка.
terorist Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 07:12 #13 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 07:12 БЕз образ, але то така моя особиста думка. але, даю гарантію, якщо тобі трапиться студентер, який буде гарно вчитись — ти його візмеш, і навчиш і даш нормальну ЗП в подальшому
MACCEN Опубліковано 29 Квітня, 2012 в 16:57 #14 Опубліковано 29 Квітня, 2012 в 16:57 програмісту простіше реально, є сайти фрілансу, де ставлять задачу яку маєш виконати.Там є роботодавці різні, яким пофігу скільки заплатити аби швидко та якісно зробили задача, і іпуть за помилки серйозно, просто можуть не заплатити за неякісну роботу.Є такі, які хочуть економити, аби зробили дешево, от беріться за такі задачі, і буде вам щастя.Студент - має сам приплачувати за те, щоб його навчили, наставили на пусть істинний. Але звідки брати гроші, тоді фірма може ризикнути взяти такого, платити мінімум (на підтримання штанів), це проїзд + на обід щоб хватило і все.Я колись теж думав що менше чим за 1000 грн. працювати не буду, а був радий що ще хоть щось платять, та й дають можливість вчитись.Мому товаришу одному (він програміст) принесли ще коли він був студентом КПК якого він вперше в очі побачив, і попросили за гроші написати до нього програму, він погодився. Я в нього питаю ти хоть шариш це зробити, а він мені каже "ні поки не знаю, але думаю нічого складного там нема." він виконав завдання, й отримав свої гроші. Головне бажння, і йому перш за все були не цікаві гроші, а можливіть безкоштовно поковиряти КПК та стимул дізнатись щось нове та навчитись.Контори яким багато хто має завдячувати "Інтернет Девелз", "Волинська софтова компанія", і ще багатьом конторам які "виростили" не одне покоління програмістів.
Туристка Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 21:04 #15 Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 21:04 а про тестувальника сайтів у цій фірмі..хто ..що може сказати?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.