Перейти до змісту

Роутер TP-LINK TL-WR741ND, проблеми в використанні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Користуюсь послугою Інтернет від Київстар вже майже місяць.Після Укртелекому,на якому був 5 років, відчув різницю і в швидкості і в якості.При підключенні отримав роутер TP-LINK TL-WR741ND. До теперішнього часу все було добре. Але останніми днями став помічати таку проблему при використанні роутера, до якого підключені по WiFi два ноутбуки. В день швидкість між роутером і ноутами нормальна в районі 54-65 Мб. Але ввечірні години на одному з ноутів швидкість сполучення з роутером падає з 65 Мб до 5 Мб,при цьому в десять раз падає швидкість Інету на нотуті,на другому нотуті все нормально.Перевіряв інтернетзєднання ноута через кабель все нормально.Пробував перезавантажити і ноут і роутер той самий ефект, на 3-4 сек швидкість нормальна,потім різко падає. Переставляв і драйвери на ноуті, і прошивку на роутері і нічого не міняється. Буду дуже вдячний за допомогу в вирішенні цієї проблеми.

Опубліковано

теж користуюся цим роутером і 2 ноутами. але нічого подібного не замічав. правда в мене швидкість 5 Мбіт

Опубліковано

Потрібно визначити на яких Wi-Fi каналах працюють сусідні мережі і по можливості на роутері обрати максимально вільний.

Опубліковано

WiFi з паролем? ;)

Так і пароль міняв.

WiFi з паролем? ;)

Так і пароль міняв.

Потрібно визначити на яких Wi-Fi каналах працюють сусідні мережі і по можливості на роутері обрати максимально вільний.

Може підкажете як, буду вдячний.

Опубліковано

канал в авторежим постав і мопед сам собі вибере найоптимальнішу, і буде сам міняти канал в разі чого

в налаштуваннях безпроводного з'єднання

Опубліковано

канал в авторежим постав і мопед сам собі вибере найоптимальнішу, і буде сам міняти канал в разі чого

Погана порада.

Якраз автоматичне визначення дуже часто і стає причиною проблем.

Опубліковано

ну якщо эфір засраний то точно

хоча мені кажеться що проблема зовсім не в каналі

ноути ж не на 100 метрів стоять від точки

на 10-15 метрів имхо має буди побоку, тим паче для робочого ТПлінка

хоча чим чорт не шутить

зновуж ставити оптимальний канал теж не вихід )

вірніш вихід , але він що один буде такий вумний ? там мб ще хтось теж почне міняти канали і знову отримає кашу

PS спробуй антену поставити горизонтально і перенсти мб сам роутер десь подялі від телека, компа, тощо

Опубліковано

в налаштуваннях безпроводного з'єднання

Дякую за пораду!!! Стояв в авторежимі.Проблема вирішилась видаленням драйвера Broadcomу з диска і перестановкою драйвера Broadcom з Інтернету. Драйвер з установочного диска був кривий, я грішу на нього.Цілий вечір жодних глюків зі швидкістю. От така чудасія. "Есть многое на свете, друг Горацио Что и не снилось нашим мудрецам."- В.Шекспир

Дякую за поради!!!Проблема вирішилась видаленням драйвера Broadcomу з диска і перестановкою драйвера Broadcom з Інтернету. Драйвер з установочного диска був кривий, я грішу на нього.Цілий вечір жодних глюків зі швидкістю. От така чудасія. "Есть многое на свете, друг Горацио Что и не снилось нашим мудрецам."- В.Шекспир

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...