Перейти до змісту

Sony Ericsson Ray ST18i продам

Marshall

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

прдам свій тел. Sony Ericsson Ray

стан - як новий, повний комплект

в користуванні пів року

ціна 2000грн

якого кольору кришка? де купувався? яка гарантія? як користувались? (в чохлі чи без нього).

Опубліковано

прдам свій тел. Sony Ericsson Ray

стан - як новий, повний комплект

в користуванні пів року

ціна 2000грн

якого кольору кришка? де купувався? яка гарантія? як користувались? (в чохлі чи без нього).

купувався тут, привезений з польші, гарантії нема, чохлів не признаю, так користуюсь обережно

Опубліковано

Він у "білому" списку? Причина продажу? Фотографії викладіть будь-ласка, бо "як новий" то поняття широке.

Опубліковано

Він у "білому" списку? Причина продажу? Фотографії викладіть будь-ласка, бо "як новий" то поняття широке.

думаю що в сірому або в чорному (мене то не цікавить взагалі. але якщо то принципово то за ваші 5у.е. він буде в білому списку через тиждень)

причина продажу - куплю інший телефон

фото прикріплене.

продається до вівторка, далі знімається з продажу

post-379-0-66309700-1334420112_thumb.jpg

post-379-0-34679100-1334420118_thumb.jpg

Опубліковано

думаю що в сірому або в чорному (мене то не цікавить взагалі. але якщо то принципово то за ваші 5у.е. він буде в білому списку через тиждень)

фото прикріплене.

на дисплеї це царапини, чи наклеєна захисна плівка?

Опубліковано

фото прикріплене.

на дисплеї це царапини, чи наклеєна захисна плівка?

плівка. і там такі царапини через фотоспах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...