Перейти до змісту

Продам Canon 400D kit, Canon Speedlite 430EX та ще купа всього:)

klikl

Рекомендовані повідомлення

78522cd192e4t.jpg

1. Canon 400d + Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 дві флешки на 2 і 4 gb дві батарейки: оригінальна canon і

Phottix 900 mAh + пульт IR + бульбашковий рівень = 2800 грн.

Куплений 16.05.2008

8cba6fc7e495t.jpg

2. Спалах Canon Speedlite 430EX (перша).Чохол. Підставка + 4 акумулятори GP 2600 mAh + розсіювач = 1800 грн.

Куплений 05.03.2009

8e23c4d8cbe5t.jpg

3. Бустер, дві касети на батарейки і на акумулятори АА + 2 батарейки 750 mAh = 500 грн.

Куплений в листопаді 2011

df7eafbb7498t.jpg

По стану - фотік на 4, потертий, не падав, не пірнав :) з парашутом не стрибав. Пробіг якраз доходить до 40 тисяч, весілля професійно не знімав (тільки два), (для тих хто хоче поговорити про пробіг і про те що він скоро накриється: в бюджетних дзеркалках немає такого поняття як ресурс затвора, все залежить від стилю фотографування і від користування, по форумах гуляють історії і про поломку затвора після 15 -20 тисяч, я серіями не знімав, більше фоткав природу, пейзажі і люблю ловити момент, а не вибирати потім з серії, в мого друга 400-тий вже за 100 тисяч перейшов, він весілля знімає, так от кнопка вже поламалася, а затвор працює і не "летить" нікуди :))

Фотік був один раз в ремонті по гарантії в офіційному сервісному центрі (19.11.2009), заклинило діафрагму на кітовий об"єктиві. Після ремонту іноді видавало помилку, я об"єктив вирішив розібрати і доламав, зараз куплений майже новий Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 без подряпин на склі і корпусі, з ним все чудово, працює стабільно, помилок не видає.

Спалах як новенький, фотав дуже мало.

Бустер китайський, хороша якість, має дублюючі кнопки управління.

Документи всі є, повний комплект шнурків і дисків, зарядка, коробка на фотік теж є, десь не знайду коробку на спалах.

Причина продажу - хочу Canon 600d

Тут https://picasaweb.go...8466/Canon400D# фотки цього всього в повному розмірі.

а тут https://picasaweb.go...com/lh/myphotos можна глянути фотки зроблені ним, правда ще там попадаються фотки зроблені з об"єктивом Canon 50mm f/1.8, але їх відразу видно :)

Аргументований торг буде тільки з зацікавленими людьми при зусрічі, хто купить все відразу звісно буде знижка. Продається все в такому порядку: спочатку фотік, потім все інше, дрібні аксесуари окремо не продаються, все йде комплектами.

Наче нічого не забув :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогувато за пиху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогувато за пиху.

по ссилці кинутій мені в пп http://foto.ua/forum/showthread.php/13957-Canon-430-EX спалах пройшов два власника, без підставки і без документів, невідомо як вона використовувалася ними і коли була реально куплена. До своєї я додаю розсіювач і акумулятори, а це гривень 150-200. тобто виходить 1600, якщо зараз EX другу продають за 2250 нову, 650 грн різниці як на мене досить суттєво+ я ж писав що торг з зацікавленими в купівлі буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. по першій позиції скидаю ціну - 2600

2. спалах 1700

3. бустер без змін 500 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. фотік - 2600

2. спалах 1700

3. бустер - скидаю ціну 450

торгуємось не соромимось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки спалах настреляв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписав в приват, ну і для всіх: спалах використовувася тільки для задоволення власних потреб :) комерцією не займаюся. пару тисяч настріляв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"клієнт" думає, резерв знімаю

на спалах скидую до 1600, перевірив акумулятори мають половину об"єму місткості, злежалися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я такого типа отправлял в Киев без бустера отдал за 3100грн фотик просто позняковый 2008

есть модель новая на 12,3 мр олимпус за 3180 ну вспышка бв 250 к нему реальные цены называйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я такого типа отправлял в Киев без бустера отдал за 3100грн фотик просто позняковый 2008

есть модель новая на 12,3 мр олимпус за 3180 ну вспышка бв 250 к нему реальные цены называйте

я шось не дуже розумію що Ви мали на увазі, до чого тут олімпус? і можна хоч мінімально розділові знаки порозставляти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фотік і спалах в резерв

3. Бустер 400 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фотік продано

спалах знімаю резер 1600

бустер 400

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бустер до неділі в резерві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

різниця між першою і другою моделями спалахів тільки в швидкості перезарядки на 20% менша в другій моделі і безшумна, і інша конструкція кріплення (башмака)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бустер продано

спалах продається далі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все розпродано, можна закривати тему, дякую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...