Jump to content

Продам Canon 400D kit, Canon Speedlite 430EX та ще купа всього:)

Recommended Posts

78522cd192e4t.jpg

1. Canon 400d + Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 дві флешки на 2 і 4 gb дві батарейки: оригінальна canon і

Phottix 900 mAh + пульт IR + бульбашковий рівень = 2800 грн.

Куплений 16.05.2008

8cba6fc7e495t.jpg

2. Спалах Canon Speedlite 430EX (перша).Чохол. Підставка + 4 акумулятори GP 2600 mAh + розсіювач = 1800 грн.

Куплений 05.03.2009

8e23c4d8cbe5t.jpg

3. Бустер, дві касети на батарейки і на акумулятори АА + 2 батарейки 750 mAh = 500 грн.

Куплений в листопаді 2011

df7eafbb7498t.jpg

По стану - фотік на 4, потертий, не падав, не пірнав :) з парашутом не стрибав. Пробіг якраз доходить до 40 тисяч, весілля професійно не знімав (тільки два), (для тих хто хоче поговорити про пробіг і про те що він скоро накриється: в бюджетних дзеркалках немає такого поняття як ресурс затвора, все залежить від стилю фотографування і від користування, по форумах гуляють історії і про поломку затвора після 15 -20 тисяч, я серіями не знімав, більше фоткав природу, пейзажі і люблю ловити момент, а не вибирати потім з серії, в мого друга 400-тий вже за 100 тисяч перейшов, він весілля знімає, так от кнопка вже поламалася, а затвор працює і не "летить" нікуди :))

Фотік був один раз в ремонті по гарантії в офіційному сервісному центрі (19.11.2009), заклинило діафрагму на кітовий об"єктиві. Після ремонту іноді видавало помилку, я об"єктив вирішив розібрати і доламав, зараз куплений майже новий Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 без подряпин на склі і корпусі, з ним все чудово, працює стабільно, помилок не видає.

Спалах як новенький, фотав дуже мало.

Бустер китайський, хороша якість, має дублюючі кнопки управління.

Документи всі є, повний комплект шнурків і дисків, зарядка, коробка на фотік теж є, десь не знайду коробку на спалах.

Причина продажу - хочу Canon 600d

Тут https://picasaweb.go...8466/Canon400D# фотки цього всього в повному розмірі.

а тут https://picasaweb.go...com/lh/myphotos можна глянути фотки зроблені ним, правда ще там попадаються фотки зроблені з об"єктивом Canon 50mm f/1.8, але їх відразу видно :)

Аргументований торг буде тільки з зацікавленими людьми при зусрічі, хто купить все відразу звісно буде знижка. Продається все в такому порядку: спочатку фотік, потім все інше, дрібні аксесуари окремо не продаються, все йде комплектами.

Наче нічого не забув :)

Дорогувато за пиху.

по ссилці кинутій мені в пп http://foto.ua/forum/showthread.php/13957-Canon-430-EX спалах пройшов два власника, без підставки і без документів, невідомо як вона використовувалася ними і коли була реально куплена. До своєї я додаю розсіювач і акумулятори, а це гривень 150-200. тобто виходить 1600, якщо зараз EX другу продають за 2250 нову, 650 грн різниці як на мене досить суттєво+ я ж писав що торг з зацікавленими в купівлі буде.

відписав в приват, ну і для всіх: спалах використовувася тільки для задоволення власних потреб :) комерцією не займаюся. пару тисяч настріляв

Я такого типа отправлял в Киев без бустера отдал за 3100грн фотик просто позняковый 2008

есть модель новая на 12,3 мр олимпус за 3180 ну вспышка бв 250 к нему реальные цены называйте

Я такого типа отправлял в Киев без бустера отдал за 3100грн фотик просто позняковый 2008

есть модель новая на 12,3 мр олимпус за 3180 ну вспышка бв 250 к нему реальные цены называйте

я шось не дуже розумію що Ви мали на увазі, до чого тут олімпус? і можна хоч мінімально розділові знаки порозставляти

різниця між першою і другою моделями спалахів тільки в швидкості перезарядки на 20% менша в другій моделі і безшумна, і інша конструкція кріплення (башмака)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...