Перейти до змісту

продам акустику радіотехніка s-90f

Рекомендовані повідомлення

Прошу вибачення за офтоп:

Sashapetrash, я так зрозумів що Ви знайомі із ціновою політикою на акустику і розбираєтесь взагалі в акустиці.

Чи не могли б Ви мені сказати скільки коштує набір динаміків з цих двох колонок? Ну дуууже цікавить.

35гдн коштує в районі 100 грн. за штуку

15гд - можна найти 20 - 25грн за штуку(непотрібні динаміки, їх як лайна по базарам)

6гдв - дорогі нові можна ще знайти 60-70 грн. за штуку, ну б/у будуть дешевше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу вибачення за офтоп:

Sashapetrash, я так зрозумів що Ви знайомі із ціновою політикою на акустику і розбираєтесь взагалі в акустиці.

Чи не могли б Ви мені сказати скільки коштує набір динаміків з цих двох колонок? Ну дуууже цікавить.

35гдн коштує в районі 100 грн. за штуку

15гд - можна найти 20 - 25грн за штуку(непотрібні динаміки, їх як лайна по базарам)

6гдв - дорогі нові можна ще знайти 60-70 грн. за штуку, ну б/у будуть дешевше

забули дописати що ВЧ динаміки на теперішний час важкенько найти (в хорошому стані) , ім... а яка різниця між 35 гдн і 75 гдн?)) особисто маю 2 типа таких динаміків різниці непочув.... а ціна різна. (на ринку 75 грн 350-370 грн пара)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foross, "ВЧ динаміки важкенько найти" - як видно, не очень))) (фільм Борат дивились?)

можна купити вище наведений комплект колонок і виковиряти відти ВЧ, ціну за які пропонують(не топікастер) доволі інтересну:

(2 НЧ = 200, 2СЧ = 50, 2ВЧ = 140 ) + Х% на (моб.розмови, доставка, купа часу на вибір/пошуки, поїздки) = більше 400

і це , дозвольте зауважити, без фільтрів та корпусів, та монтажних робіт.

З приводу перемотки: хтось звук саме цього комплекту чув?

В динаміку був дефект - його усунули(за що були заплачені гроші) - то якщо він мотаний, може взагалі його викинути посеред Старого ринку - побачим скільки він там пролежить(смайл).

Якщо перемотано грамотно і це робив професіонал - то ви отримаєте ідентичний звук а то і кращий

(все ж таки прогрес не стоїть на місці і зявляються нові намоточні матеріали, технології, а на заводі хтось затупив з будуна і динамік летить через малость часу)

і на мою думку, якщо його мотав не спец - то одразу відібється на звукові, і тільки тоді можна казати що продавець, бачите шо низ підгулявший, скиньте будь-ласка ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

все ще продаються 600грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

продано,можна закривати тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...