Перейти до змісту

Допопможіть вибрати відяшку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

у мене:

AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core 5600+ 2,92 Ghz

Плата Asus M2N-SLi

Оперативка DDR2 2 гіга(планую доставити ще 2)

БЖ FSP group 400W

моя теперішня відео карта - GeForce 8600 1024M 128bit

подумую оновити відеокарту довго дивився на відеокарти в розетці і оскільки не сильно в тому розбираюсь вирішив спитать більш компетентну спільноту міста Луцька))))) відеокарту хочу ігрову і не сильно шумну, бюджет приблизно до 1200 грн можливий і варіант на встановлення більш потужного БЖ. Розкажіть будь ласка яка відеокарта для мене буде оптимальна. Наперед дякую за відповіді)

Опубліковано

у мене:

AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core 5600+ 2,92 Ghz

Плата Asus M2N-SLi

Оперативка DDR2 2 гіга(планую доставити ще 2)

БЖ FSP group 400W

моя теперішня відео карта - GeForce 8600 1024M 128bit

подумую оновити відеокарту довго дивився на відеокарти в розетці і оскільки не сильно в тому розбираюсь вирішив спитать більш компетентну спільноту міста Луцька))))) відеокарту хочу ігрову і не сильно шумну, бюджет приблизно до 1200 грн можливий і варіант на встановлення більш потужного БЖ. Розкажіть будь ласка яка відеокарта для мене буде оптимальна. Наперед дякую за відповіді)

в твій бюджет і комплектуючі(не написав яке розширення монiтора )підходять

Radeon 6750,6770,

Geforce 450,550ti

вони з додатковим живленням.

.

Опубліковано

В мене монітор 1280Х1024

Radeon 6750,6770,

Geforce 450,550ti

а яка з них краща?

Radeon 6770, Geforce 550ti будуть помощніше,вони десь однакові ,в одних іграх кращі Geforce ,

в інших Radeon, а для твого рзширення 1280Х1024 і достатньо і перших Radeon 6750. GeForce 450 ,

і дешевші вони.

Опубліковано

подивився на Geforce 550ti

там їх просто купа підскажіть який із виробників більш якісний

да забув написати ,ні вякому разі не купувати з памятю DDR3 ,тільки DDR5.

виробник ,ну на власний розсуд ,ну а так бажано ZOTAC,

Sapphire,MSI,Gigabyte,XFX,ASUS

Опубліковано

подивився на Geforce 550ti

там їх просто купа підскажіть який із виробників більш якісний

сам являюся власником leadteck gtx550Ti - політ нормальний, єдине, що вимагає БЖ від 500W(ну це при умові якогось брендового варіанту, noname-china не прокатить)

Опубліковано

Дякую, заціню)))

там блок просить мінімум 500 ват трохи відяшка дорожча, але + блок то ціна вища буде на апргейд))) ну думаю шо вибір буде залежати від моеї купівельної спроможності....

Опубліковано

почекай трохи тягне геть мало, а в простої 5 ват причому потужність майже на рівні 6770 + без додаткового живлення. і навіть у іграх де жираф видавав побільше кадрів за рахунок фізики ця теж буде триматись на їх рівні...

post-11171-0-63894900-1332953156_thumb.p

Опубліковано

так як я є володарем 5750 то скажу що і 300 чистих ват буде з головою, моя система тягне 260-270 ват при повному навантаженні + до того проц розігнаний на 15%.

Із виробників порадив би дивитись в сторону тих у яких гарантія 2 роки і більше(асус, сапфір, гігабайт) ну і де система охолодження краща дивись, перечитай купу обзорів.

Опубліковано

Додам власне спостереження за 3 роки по виробникам відеокарт.

Порівнюючи кількість проданих до кількості які потрапили в сервіс.

Від надійнішого до найбільших гарантійних звернень.

Asus

Palit

MSI

Zotac

Sappfire

Gigabyte отака вот радісна статистика :)

Просто не втримався коли побачив що в пості 2 людей радять Gigabyte та Sappfire.

Опубліковано

Asus

Palit

MSI

Zotac

Sappfire

Просто не втримався коли побачив що в пості 2 людей радять Gigabyte та Sappfire.

ти би уточнив по моделях .

а так 99% с пасивним охолодженям не дотягують до гарантийного сроку ,або дохнуть за рік після гарантії

а статистика така статистика.

а по моїй статистиці саме більше проблем з Asus-ом (дешевим),що материнками ,що відеокартами.

ну и де правда ,брат

Опубліковано

Тривалість життя сучасних відеокарт зі штатним охолодженням(незалежно від його навороченості) 2-3роки при інтенсивному користуванні. ІМХО

Опубліковано

Asus

Palit

MSI

Zotac

Sappfire

ти би уточнив по моделях .

а так 99% с пасивним охолодженям не дотягують до гарантийного сроку ,або дохнуть за рік після гарантії

а статистика така статистика.

а по моїй статистиці саме більше проблем з Asus-ом (дешевим),що материнками ,що відеокартами.

ну и де правда ,брат

Якраз з дешевими материнками і відеокартами які продаються в найбільшому обсязі і небуло проблем.

Опубліковано

Якщо слідкувати за температурою та періодично чистити я думаю проблем не буде, хіба якщо СО не справляється із своєю завданням.

2131331.jpg

vs

1647063.jpg.

Але нормальне ОС має нормальну вагу тобто може з часом прогнутись текстоліт плати... як з цим боротись незнаю і порадити нема що...

Опубліковано

на рахунок охолодження.замовляв таку таку прислали таку таку.думав ,що вообще уг,хотя СО такою і виглядаЄ,кусок алюмінія ціною в 20грн,і току від нього немає,тим більше думам Т буде під 80-90.но виявилась холодною :0159:,

Опубліковано

на рахунок охолодження.замовляв таку таку прислали таку таку.думав ,що вообще уг,хотя СО такою і виглядаЄ,кусок алюмінія ціною в 20грн,і току від нього немає,тим більше думам Т буде під 80-90.но виявилась холодною :0159:,

Сообщение отредактировал Cooler: Вчера, 10:06 Цікаво, що автор хотів сказати? І редагував повідомлення для більшої к-сті помилок?
Опубліковано

ТС, якщо обираеш із 550Ті, раджу звернути увагу на MSI GeForce N550GTX-Ti Cyclone II 1GD5/OC

Імхо, за свій бюджет шукай б/в GTX470, але якщо ти хочеш нову, тоді дивись в сторону 6850

HIS HD6850 IceQ X Turbo 1GB

Sapphire Radeon HD6850 1 GB

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...