Перейти до змісту

Сезонна робота в Польщі.Хто має досвід чи інформацію?


Aleska

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани!Поділіться будь-ласка досвідом чи інформацією,щодо сезонних робіт в Польщі (ягоди,гриби,яблука і т д )Справа в тому,що моя знайома їздила декілька разів,говорить,що задоволена:умови-хороші,є один вихідний на тиждень.Єдине,що мене смутило,так це зарплата:2500-3000 гривень виходить"чистими".Виникло питання: невже,справді,так оплачується фізична робота наших заробітчан?Чи вона просто потрапила так?Знаючи,що багато наших жінок їздили і зараз їздять на такі види робіт,то ж прошу розказати хто що знає.

P.S.Питаю не просто з цікавості,є бажання самій спробувати,звичайно якщо це дійсно вигідно.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їздив товариш.на фрукти.сказав що більше в Польщу на роботу- ні ногой. важкі умови.

але я не можу сказати чі хазяї були *хороші*.можливо йому і не пощастило з фірмою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їздив цього літа на яблука, вишні, черешні. В годину платять 6 злотих(то 15 грн.) в день 150 грн, за місяць 150*26=3900 грн - 900 на харчування, вот і вийде шо 3000, + ще треба дорогу і візу, запрошення відробити, тому і виходить 2000+.. Впринципі в Луцьку я би міг і більше в 2 рази заробити, просто хотілося десь вирватись на літо, міг поїхати в Одесу і безвилазно валятись на морі, але хіба то відпочинок. А вот якщо знати куда їдеш в Польщі то можна жити як в піонер таборі, весело =) і працювати на не нудній роботі(коли звичайно ти не один і є з ким покумекати ) Якщо цього літа буде можливість знову поїду, відпочину =))))

яблука трохі важче збирати, як для хлопця то нормально, на черешнях треба лазити по деревам багато(хоча вони мені сподобались найбільше), вишні збирати одне задоволення, особливо коли дерева не великі - тоді драбини взагалі не треба

не їдьте на полуницю(трускавку), овочі і на ягоди, бо то дійсно вже важка робота... а яблука, вишні і черешні хоть 12 годин на добу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...