Перейти до змісту

Допоможіть взнати власника гаража

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Привіт.

Хочу купити гараж, знайшов продавця. Але гараж виявився не в кооперативі і не приватизований. Часткова документація на гараж є: технічний паспорт, будівельний паспорт, рішення про виділення землі на умовах ореди, терміном на 5 років. Продавець обіцяє довести приватизацію до кінця. Процес триває вже майже рік. Однак є деякі сумніви. Продавець дуже наполягає на завдатку, хоча термін приватизації не визначений.

Як взнати ци цей гараж вже не проданий іншій особі і кому він взагалі належить.

Якщо хтось посприяє у даному питанні (взяти довідку хто є власник гаража), грошову винагороду гарантую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тут є 2 варіанти але не знаю чи спрацюють 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може ну його на... той гараж з такими мутними продавцями? Я б не ризикував, бо воно потім дорожче вийде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 SOAD - відповів у приват.

2 searcher - гаражі майже у дворі, серед цих 15 гаражів знайшовся лише 1 продавець. Дуже не хочеться іти до гаражу далеко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як взнати ци цей гараж вже не проданий іншій особі і кому він взагалі належить.

Якщо не приватизований, значить земля належить місту (чи громаді міста - незнаю як правильно) а продавець, просто орендує цю землю, по суті він продає/переуступає вам право оренди цієї зем.ділянки + сам гараж як будівлю. Якщо місьрада непродовжить договір оренди то вам прийдеться прибрати гараж з ділянки.

Попитай власників інших гаражів, чи вони приватизували земельні ділянки на яких розміщені ці гаражі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попитай власників інших гаражів, чи вони приватизували земельні ділянки на яких розміщені ці гаражі.

Дехто теж має землю в оренді, є такі що приватизували і гараж (свідоцтво на право власності), і землю (державний акт на землю), при цьому власникам надавалось рішення міської ради, про передачу безоплатно у власність земельної ділянки, але спочатку земля була в оренді в усіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...