Перейти до змісту

посилка з Америки

Saniko

Рекомендовані повідомлення

ЩО робити, якщо не прийшла посилка з Америки?

На протязі десь приблизно 1,5 місяця немає посилки з Америки. Після цієї посилки, що пропала я замовляв ще кілька дріб'язкових посилок, але майже всі вони прийшли. Можливо діло в тому, що там безкоштовна доставка? Куди звертатись, щоб вирішити цю проблему, чи можливе відшкодування коштів, які були потрачені на ц юпосилку.

Підкажіть, що робити в даній ситуації!!!

Довбана Укрпошта!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Чим посилали ? ( назва поштового сервісу )

2. Є зв"язок з відправиком ?

3. Є можливість відстежувати рух посилки ?

4. Є дані , що вона дійшла до України ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

омг і яким боком тут укрпошта ?

замовляю регулярно техніку з США

все приходить на ура - і не якась коробочка а ящики на 40-60 кг

можливо не пошта довбана а таможня ? )

да да, така служба теж кормиться з посилок )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Чим посилали ? ( назва поштового сервісу )

2. Є зв"язок з відправиком ?

3. Є можливість відстежувати рух посилки ?

4. Є дані , що вона дійшла до України ?

Відправляли USPSом. Зв'язок є через Ебай. Відстежувати навряд чи можна, хіба що через відправника. Я немаю ніяких даних. Ще одна халепа: я поставив йому помилково відгук і в нього гроші розблоковані. Я зробив собі ще гірше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І у вас нема ідентифікатора посилки ? Зв"язуйтеся з відправником

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьми в продавця Tracking number-посилки, і глянь на сайті USPS, чи посилка залишила США. Якщо так, то тут уже треба штормити Укрпошту, або цілком можливо, що товар потребує розмитнення і його затримали на митниці (хоча в такому випадку повинно було б прийти повідомлення).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо продавець впаде на мороз ныхто не выдмыняв послуги buyerprotection від EBAY

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Платив палкою?

Якщо так почни там спір. якщо ще встигнеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьми в продавця Tracking number-посилки, і глянь на сайті USPS, чи посилка залишила США. Якщо так, то тут уже треба штормити Укрпошту, або цілком можливо, що товар потребує розмитнення і його затримали на митниці (хоча в такому випадку повинно було б прийти повідомлення).

Що робити, якщо товар дійсно затримали на митниці, як дізнатись чи він там є? Як з ними зв'язатись?

Я думаю, що він десь в Україні загруз. Але де? Як почати спір на ебай?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який спір? Відгук поставлено!

Плюс до всієї ції заправленої каші

Поэтому, никогда не торопитесь с наездом, разберитесь who is who, благо PayPal устанавливает 40-дневный срок, в течении которого принимаются претензии и вы можете попытаться вернуть свои деньги (или их часть), если считаете, что вас “кинули”.

А посилка "їде" 47 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо заявлена вартість відправлення більше 200 ує, то вона скоріше за все застряла на митниці, хоча і це не факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо заявлена вартість відправлення більше 200 ує, то вона скоріше за все застряла на митниці, хоча і це не факт.

Вартість 124 $

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що тут гадати де вона, проси у продавця трек номер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та й по iдеi продавець мав сам пiсля вiдправлення посилки прислати трек номер, якщо номер не пришле то значить продавець посилки не вiдправляв взагалi. Бо можна сказати й що 10кг золота комусь вiдправив, але ж це треба пiдтвердити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та й по iдеi продавець мав сам пiсля вiдправлення посилки прислати трек номер, якщо номер не пришле то значить продавець посилки не вiдправляв взагалi. Бо можна сказати й що 10кг золота комусь вiдправив, але ж це треба пiдтвердити

Ти напевно не користувався Ebay?

При відправці продавцю дають трекен-намбер, який він після того має ввести на Ebay як підтвердження того що шось таки, тай відправив.

Є позначки про оплату, відгуки і відправку. При поставленні відгуку, оплаті або введені трекен-намберу ті познічки стають кольорові, активні... Що свідчить про якусь діяльність.

post-3767-0-60503100-1331797851.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі то, треба починати шевелитись якщо на 25-30 день не прийшла! А не через 1,5міс!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скинь в тему ссилку на продавця і лот з eBay. Щось в мене великі сумніви що твоя посилка дійсно з Америки. Ніколи не бачив безкоштовної доставки через USPS. Буває так, що продавець в Америці, а фактична доставка йде з Китаю через Economy Int'l Shipping. Перше, що я б зробив в цій ситуації це написав би продавцю про дану проблему і в залежності від відповіді починав би якісь рухи.

взагалі то, треба починати шевелитись якщо на 25-30 день не прийшла! А не через 1,5міс!!!

Шевелитись необхідно починати після 45 днів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 днів після оплати - то крайній срок висування претензій.

38-42 треба вести переговори, спочатку з продом, якщо не буде консенсусу чи посилки - відкривати кейс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.ebay.com/itm/270901998819?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648#ht_500wt_922

Це зсилка на той лот, який іде вже більше ніж 1 місяць. Скільки часу йде помилка через economy shipping?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ще з самого початку теми зрозумів що мова йде про телефон. Якби ТС курив форум ebay-forum.ru, то знав би що посилки з айфонами найменше доходять до своїх адресатів, навіть при відправці з трекінгом. А тут що можна сказати "жадность фраера загубит", доплатив би за трек і на 99% повернув би кошти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ще з самого початку теми зрозумів що мова йде про телефон. Якби ТС курив форум ebay-forum.ru, то знав би що посилки з айфонами найменше доходять до своїх адресатів, навіть при відправці з трекінгом. А тут що можна сказати "жадность фраера загубит", доплатив би за трек і на 99% повернув би кошти.

Один айфон мені вже прийшов, а з цим якась халепа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брєд.

Скільки я і знайомі купували телефони, в тому чилі і iphone, приходили всі! З затримками, але всі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

USPS Priority Mail International

має бути трек-номер,

типу ECХХХХХХХUS або CQХХХХХХХUS

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.ebay.com/...48#ht_500wt_922

Це зсилка на той лот, який іде вже більше ніж 1 місяць. Скільки часу йде помилка через economy shipping?

Читал на разных форумах, а также на неофициальном форуме про ebay, что таможеники очень "любят" iphone. А по даному лоту отправка приорити мэйл. Мне самсунги с США такой почтой доходят за 9 дней, на 10-ый забираю. По крайней мере 3 посылки подряд забирал на 10-ый день. Открывай кейс пока не поздно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З чого ти взяв що доставка economy shipping USPS в тебе USPS Priority Mail International це дуже хороша доставка і посилки зазвичай приходять на протязі 14 днів. Подивись в Мy eBay дату відправки продавцем посилки. Там же має бути трек номер. Якщо трека немає то можна запідозрити продавця, але в нього 100% рейтинг. В твого продавця немає лотів на продаж і з 17 березня ні одного відгука. Щось тут не чисто.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...