Перейти до змісту

Фізикі вам сюди!

Nexy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна допомога у науці яка відом так як фізика. Я у ній нічого не розумію.. Завтра опитування, потрібно буде зробити 2 задачі рівнем 11 класу, пропоную оплатити за рішення 2 задач. Деталі за телефоном: 0507434658

Опубліковано

Таки да, пригріло сонце, і полізли комахи малограмотні школярі на борду, один шукає замість лещат - тескі, інший згадав, що він дубовий в фізиці, і заодно в рідній мові, атже написати 3 речення по-людськи - котєлок не варить.

Неприємно вражений "рівнем" освіти молоді...

Опубліковано

Таки да, пригріло сонце, і полізли комахи малограмотні школярі на борду, один шукає замість лещат - тескі, інший згадав, що він дубовий в фізиці, і заодно в рідній мові, атже написати 3 речення по-людськи - котєлок не варить.

Неприємно вражений "рівнем" освіти молоді...

А ще гірше те, що багато хто так пише свідомо!!! Хоча знає, що не правильно, но мабуть не задумується над тим!

• 3 місяця потому...
Опубліковано

нажаль не побачив помилку у слові - задача

Якраз це слово в тебе там правильно пише...

Помилка в назві теми: "Фізикі вам сюди"

Опубліковано

... Неприємно вражений "рівнем" освіти молоді...

Не бачу нічого дивного. Ми живемо в країні, де правлять та встановлюють основні правила існування суспільства дурні. Невже діти винні в тому, що батьки їх не виховують, а школа не вчить самостійно приймати рішення?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

"schakal", я не згідний з тобою. Я не рахую себе не грамотною людиною. Я ж писав вище, що тема була створена з мобільного телефону у дуже незручну мить. Ось я і помилився через неуважність.. Якщо вашу душу зацепило неправильно надруковане слово то прошу вибачення адже ми всі люди і у кожного бувають помилки.

Опубліковано

"schakal", я не згідний з тобою. Я не рахую себе не грамотною людиною. Я ж писав вище, що тема була створена з мобільного телефону у дуже незручну мить. Ось я і помилився через неуважність.. Якщо вашу душу зацепило неправильно надруковане слово то прошу вибачення адже ми всі люди і у кожного бувають помилки.

Отже все добре, вам хоч допомогли зробити задачі з фізики?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...