Перейти до змісту

Як заробити студенту в нинішні важкі часи?

Микола Тарасенко

Рекомендовані повідомлення

може і так. але з усіх тих, з ким я зв'язувався (писав на імейл чи дзвонив) нікому потрібним не був.

Можливо, ти саме той, хто їм потрібен. Треба ще правильно себе подати, висвітлити свої найкращі якості. Спробуй позалишати на фріланс-сайтах оголошення зі своїми контактами, колись може і позвонять)) І для початку було б піти на стажування: отримаєш необхідний досвід. Спробуй наголосити, що головне для тебе не гроші, а отримати знання.

І ти казав, що твоя професія - "філологія", а от для мене це дуже розмите поняття. Я не розумію чи ти вчишся на вчителя укр. мови, чи ти вивчаєш іноземні мови і взагалі, що ти конкретного можеш робити по спеціальності.

іноземна філологія.

правильний пост! :0151:

дякую автору, спробую ще такий варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь

Шоб не створювати новий топік.

Бувалі бізнесмени, маєте якусь бізнесменську мудрість стосовно бізнесу, поділіться пліз.

З чого почати, яка сфера найбільш перспективніша, як себе вести в бізнесі типу того...

знаю що ціні папери і нерухомість головне але певно є щось таке що я не знаю так як досвід практично відсутній...

Я думаю студентам теж буде цікаво мені ж цікаво :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З чого почати, яка сфера найбільш перспективніша, як себе вести в бізнесі типу того...
Недавно прочитала (по рекомендації одного бордівця) книжку «И ботаники делают бизнес» Максима Котина. Раджу почитати)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мені форум краще дається за книжки :_07: хоча за день начитаюсь стільки борди і не тільки що певно книга буде на сторінок 150-200 що для мене є дійсно багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мені форум краще дається за книжки :_07:

От тому і буде:
Ну мені форум краще дається за бізнес :0159:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поменял скрепку на дом

27-летний безработный канадец Кайл Макдональд обменял канцелярскую скрепку на жилой дом. Летом 2005 г. он нашел в Сети человека, готового отдать за его скрепку деревянную шариковую ручку в виде рыбки(человек был вегетарианцем поэтому ручка ему не нравилась). Эту ручку Макдональд вручил дизайнеру, получив взамен необычную авторскую дверную ручку. Ее он обменял на походный примус, а примус - на электрогенератор. Генератор - на неоновую рекламу и бочку пива. Это добро Кайл поменял на снегоход, а его - на туристическую путевку. Путевка была обменена на старенький минивэн, тот, в свою очередь, на контракт со звукозаписывающей компанией, за который начинающая певица предложила Макдональду годовую аренду своего коттеджа в Колорадо. Затем он нашел человека, готового отдать за колорадскую ренту право пообедать с рок-звездой Эллисом Купером. Обед канадец променял на коллекционный стеклянный шарик с фигурками группы Kiss внутри. Именно этого шарика не хватало продюсеру Корбину Бренсену для полноты его 6-тысячной коллекции. За редкий экземпляр Бренсен предложил Кайлу роль в своем новом фильме. А мэр маленького города Киплинг, всю жизнь мечтавший о Голливуде, согласился отдать за роль двухэтажный особняк, куда Макдональд и въехал в августе 2006 г.

с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поменял скрепку на дом

27-летний безработный канадец Кайл Макдональд обменял канцелярскую скрепку на жилой дом. Летом 2005 г. он нашел в Сети человека, готового отдать за его скрепку деревянную шариковую ручку в виде рыбки(человек был вегетарианцем поэтому ручка ему не нравилась). Эту ручку Макдональд вручил дизайнеру, получив взамен необычную авторскую дверную ручку. Ее он обменял на походный примус, а примус - на электрогенератор. Генератор - на неоновую рекламу и бочку пива. Это добро Кайл поменял на снегоход, а его - на туристическую путевку. Путевка была обменена на старенький минивэн, тот, в свою очередь, на контракт со звукозаписывающей компанией, за который начинающая певица предложила Макдональду годовую аренду своего коттеджа в Колорадо. Затем он нашел человека, готового отдать за колорадскую ренту право пообедать с рок-звездой Эллисом Купером. Обед канадец променял на коллекционный стеклянный шарик с фигурками группы Kiss внутри. Именно этого шарика не хватало продюсеру Корбину Бренсену для полноты его 6-тысячной коллекции. За редкий экземпляр Бренсен предложил Кайлу роль в своем новом фильме. А мэр маленького города Киплинг, всю жизнь мечтавший о Голливуде, согласился отдать за роль двухэтажный особняк, куда Макдональд и въехал в августе 2006 г.

с

нароод!

маю класну скрепку вдома! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я степлера до неї!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це що треба в дитинстві їсти, щоб таким Дональдом Скруджем вирости.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це що треба в дитинстві їсти, щоб таким Дональдом Скруджем вирости.

Напевно

Алмазная икра. Это наиболее качественный сорт белужьей икры необычного светлого оттенка. Чем старше рыба, тем светлее получаемая икра - а поскольку белуги сейчас довольно редки, то старые белуги вообще ценятся на вес золота. Эта икра обладает весьма тонким и изысканным вкусом. Банка для этой икры, ALMAS, сделана из 24-каратного золота, и является отличной оправой для своего драгоценного содержимого. Подобное блюдо можно отведать только в лондонском ресторане Caviar House & Prunier, что расположен по улице Пикадилли. Стоимость - почти 50 тысяч долларов США за килограмм.

І причому відрами її їсти.

ЗІ кльова байка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже нікому скрепка не треба? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За одну звичайну металеву скріпку можу дати дві кольорових)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За одну звичайну металеву скріпку можу дати дві кольорових)

а які кольори? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а які кольори? :)

Пофарбую в будь-який)))

Зелена та фіолетова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В любому випадку все залежить не від скрепки...

От мені подобається біографія Джобса, спочатку вони продавали "сині яшики" і немали абсолютно нічого.

Головний талант заключається в тому, щоб побачити цей "коридор" який веде до успіху. Доречі такій же коридор подачів і Гейтс у свій час коли вони разом співпрацювали...

А взагалі радив би глянути фільм "Пірати силіконової долини" там все чудово показано жаль стисло... Але то треба мати трохи геніальності щоб отак із нічого у казкове багатство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех, обламали злі люди мені всі мрії. а я вже так надіявся, так надіявся...

отак завжди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех, обламали злі люди мені всі мрії. а я вже так надіявся, так надіявся...

отак завжди...

Все можливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ідєйно правільне і політкоректне відео.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...