MoDiK Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:37 #1 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:37 Подарували мені якось плід праці та стараннь самого Стів Джобса а точніше iPhone 3Gs я був дуже радий подарункові ))).......Блаблаблаблаблаблабла......І ось с тих пір сіє чудо з рук я не відпускаю так як паше в мене він як гастарбайтер і ношу я його повсюду само собою на ньому воно і видно царапини які я так і не зрозумів як взялисьі сліди від падіння (було діло).... На роботу девайсу ці всі "приколи" не вплинули (пощастило мені) Ну і суть цієї розповіді в тому що поки у мене є можливість хочу я своє яблуко підлікувати) Що треба зробити : Поміняти задню кришку ( думаю біла гарно дивилась би ) Поміняти ричажок переключаючий в режим беззвучний (він останнім часом сам собі режисер то включається то наоброт) Поміняти резинку (ущільнювач) та що між екраном і сріблястим ободком (Вона взагалі міняється???) Ну і тоді звичайно ж придбати якісь чохол (щоб і прикрашав тел і захищав його) Хто знає як це зробити або де чи так просто щось підсказати хоче пишіть в коментах ))) Текст писав на швидкоруч можуть бути помилки ))
Story Опубліковано 8 Березня, 2012 в 21:51 #2 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 21:51 я б радив оригінальну кришку не чіпати, просто поміняти ричажок і купити бампер(чохол)!
Nokian Опубліковано 9 Березня, 2012 в 08:49 #3 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 08:49 Найкращий варіант знайти айфон на розборку (з хорошим тилом)Тоді і все приляже як слід .Найкраще втопленого.
MoDiK Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:40 Автор #4 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:40 я б радив оригінальну кришку не чіпати, просто поміняти ричажок і купити бампер(чохол)!Ну воно то так але на екрані у мене вже трохи царапин а ззаді тел теж не в ідеалі і навіть коли він в чохлі мене мучить питання заміни кришки))) І доречі мені потрібен чохол якщо знаєш де знайти підкажи)Найкращий варіант знайти айфон на розборку (з хорошим тилом)Тоді і все приляже як слід .Найкраще втопленого.А чому втопленого?
Deemon Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:47 #5 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:47 А чому втопленого?Бо з нього можна зняти оригінальні (якісні) корпусні деталі, кнопки і тд.Це буде в рази краще китайського лоу і хай-копі.Не раджу білі кришки, на цьому кольорі дрібні царапки, вмятини, сколи - дуже кидаються в очі
MoDiK Опубліковано 9 Березня, 2012 в 13:24 Автор #6 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 13:24 А чому втопленого?Бо з нього можна зняти оригінальні (якісні) корпусні деталі, кнопки і тд.Це буде в рази краще китайського лоу і хай-копі.Не раджу білі кришки, на цьому кольорі дрібні царапки, вмятини, сколи - дуже кидаються в очіНу про білі кришкі я знаю ну а якшо не брати до уваги колір то де мені взяти потопленого афона?
Nokian Опубліковано 9 Березня, 2012 в 13:42 #7 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 13:42 Шукатиа- в інтернетіб-по розборках (в майстрів0в- замовляти в тих, хто возить вживані телефони.
MoDiK Опубліковано 9 Березня, 2012 в 16:07 Автор #8 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 16:07 Мені б для початку чохол якісь непоганий знайти )) Ніхто не допоможе?
alexbasf Опубліковано 9 Березня, 2012 в 16:34 #9 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 16:34 Недавно менял корпус на 3GS типа под оригинал - качество мне понравилось. Можно заменить тачскрин на новый без царапин. Чехол можно купить или на базаре , или напротив "Перлини" и т.д.
MoDiK Опубліковано 9 Березня, 2012 в 17:00 Автор #10 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 17:00 Недавно менял корпус на 3GS типа под оригинал - качество мне понравилось. Можно заменить тачскрин на новый без царапин. Чехол можно купить или на базаре , или напротив "Перлини" и т.д.А де корпус купував?
alexbasf Опубліковано 9 Березня, 2012 в 17:04 #11 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 17:04 Недавно менял корпус на 3GS типа под оригинал - качество мне понравилось. Можно заменить тачскрин на новый без царапин. Чехол можно купить или на базаре , или напротив "Перлини" и т.д.А де корпус купував?У ребят знакомых брал , было только одна сложность - это выбрать нормальную батарею(там стоят оригиналы, но могут быть разряжены)
MoDiK Опубліковано 9 Березня, 2012 в 17:08 Автор #12 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 17:08 Недавно менял корпус на 3GS типа под оригинал - качество мне понравилось. Можно заменить тачскрин на новый без царапин. Чехол можно купить или на базаре , или напротив "Перлини" и т.д.А де корпус купував?У ребят знакомых брал , было только одна сложность - это выбрать нормальную батарею(там стоят оригиналы, но могут быть разряжены)А вони де взяли? ))))
alexbasf Опубліковано 10 Березня, 2012 в 21:10 #13 Опубліковано 10 Березня, 2012 в 21:10 Где взяли не знаю , но догадываюсь. Качество хорошее : кнопки , крышка , шлейфики. Ставил человеку - и он доволен.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.