Oktar Опубліковано 7 Березня, 2012 в 19:41 #1 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 19:41 Коротка історія.Прийшли до нас в установу в січні хлопці з СЕС і повідомили, що за нашим (орендованим) приміщенням не числиться укладений договір на вивіз сміття. Уклали акт чи то протокол і попросили врегулювати.Ми, щоб не тратити часу уклали потрібну угоду і забули.А сьогодні мені на домашню адрусу приходить лист з виконавчою з вимогою сплатити штраф. Перечитавши протокол СЕС виявив, що його уклали на мене як на фізичну особу, хоча я просто керівник установи, що орендує приміщення.Склалось враження що хлопці спеціально то зробили, оскільки відповідальність по тому їхньому закону фізична особа несе в грошовій формі, а юридична може запросто відмазатись.Чи можу я тепер якимось чином оскаржити дії СЕС? Приміщення належить не нам, а я просто керівник істанови, яка його орендує. Тому мені здається, що права вішати на мене безпосередньо якісь штрафи вони не мали.Поясніть, хто в курсі.
Dream Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:39 #2 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:39 Постанову підписав як фізична особа?
Oktar Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:28 Автор #3 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:28 Як фізична особа підписав протокол про порушення, бо не приділив тому уваги.Постанову про штраф не підписав взагалі.
Yarchik Опубліковано 8 Березня, 2012 в 05:39 #4 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 05:39 Як фізична особа підписав протокол про порушення, бо не приділив тому уваги.Постанову про штраф не підписав взагалі.Треба було оскаржувати постанову. Нині для цього строк минув. Хіба пробувати поновлювати - але це малоймовірно.Адміністративну відповідальність за правопорушення несуть саме посадові особи. Кримінальну, до речі, теж.
Oktar Опубліковано 8 Березня, 2012 в 10:07 Автор #5 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 10:07 Ще одни момент. Постанову реально не було мені вручено. Її передали моїм підлегли з проханням, щоб я підписав і передав назад СЕС. Підписувати я не став.Це якимось чином покращує ситуацію?
leviks Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:20 #6 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:20 Спробуйте подати в суд заяву з відновленням сроку позову, мотивуючи це тим, що Постанови ви не отримували.Паралельно пишіть скаргу в прокуратуру на інспектора СЕС, а також керівництву СЕС із звинуваченням що інспектор допустив халатність при веденні справи.При отриманні відповіді від керівництва СЕС, що порушень не знайдено, пишете ще одну скаргу в прокуратуру на керівництво СЕС із звинуваченням у корупції та прикриванні порушників.Справну можна розкрутити, аби було бажання.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.