Перейти до змісту

Прийму в дар неробочу техніку...

victor322

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийму в дар неробочі може порвані наушнікі?

або флешкі нерабочі ненужні...

або юсбішнікі непотрібні...,

техніка неробоча ?

плеєри\і т.д

цікавить любе барахло залюбки допоможу "викинути"...

Пишіть що в кого є!?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Есть наушники,какой-то сд-ром,переходник sata-to-ide,2 радиатора + нероб.кулер сокет 775,один вроде нерабочий корпусный кулер 120мм с подсветкой,портивный нерабочий CD плеер,портативная колоночка с порванный проводом к мобильникам,шлейфы какие-то и вроде все)

Опубліковано

є, начебто, згорівший БЖ, без куллера... сьогодні на ладан почав дихати...(вентилятора додам) собі купив іншого БЖ.

Опубліковано

є, начебто, згорівший БЖ, без куллера... сьогодні на ладан почав дихати...(вентилятора додам) собі купив іншого БЖ.

відповів в приват!

Опубліковано

маю цілий "клубок" навушників :D треба?) деякі навіть напівробочі - один грає, один ні)

даааа наушнікі потрібно...де і як можна забрати....?

Опубліковано

маю цілий "клубок" навушників :D треба?) деякі навіть напівробочі - один грає, один ні)

Можна в понеділок зустрітися, я і віддам=))) Номер телефону скину в приват... Ще знайшла неробочу клаву та старенький МР3 плеєр. Буду рада, якщо пригодиться)))

Опубліковано

Можна в понеділок зустрітися, я і віддам=))) Номер телефону скину в приват... Ще знайшла неробочу клаву та старенький МР3 плеєр. Буду рада, якщо пригодиться)))

відповів в приват!

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...