Jump to content

Прийму в дар неробочу техніку...

victor322

Recommended Posts

Прийму в дар неробочі може порвані наушнікі?

або флешкі нерабочі ненужні...

або юсбішнікі непотрібні...,

техніка неробоча ?

плеєри\і т.д

цікавить любе барахло залюбки допоможу "викинути"...

Пишіть що в кого є!?

• 2 weeks later...

Есть наушники,какой-то сд-ром,переходник sata-to-ide,2 радиатора + нероб.кулер сокет 775,один вроде нерабочий корпусный кулер 120мм с подсветкой,портивный нерабочий CD плеер,портативная колоночка с порванный проводом к мобильникам,шлейфы какие-то и вроде все)

є, начебто, згорівший БЖ, без куллера... сьогодні на ладан почав дихати...(вентилятора додам) собі купив іншого БЖ.

є, начебто, згорівший БЖ, без куллера... сьогодні на ладан почав дихати...(вентилятора додам) собі купив іншого БЖ.

відповів в приват!

маю цілий "клубок" навушників :D треба?) деякі навіть напівробочі - один грає, один ні)

даааа наушнікі потрібно...де і як можна забрати....?

маю цілий "клубок" навушників :D треба?) деякі навіть напівробочі - один грає, один ні)

Можна в понеділок зустрітися, я і віддам=))) Номер телефону скину в приват... Ще знайшла неробочу клаву та старенький МР3 плеєр. Буду рада, якщо пригодиться)))

Можна в понеділок зустрітися, я і віддам=))) Номер телефону скину в приват... Ще знайшла неробочу клаву та старенький МР3 плеєр. Буду рада, якщо пригодиться)))

відповів в приват!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...