Перейти до змісту

Британська кішка

kentok

Рекомендовані повідомлення

Котик живе і радіє життю... :)

тільки от начитався я, що "женити" його варто не раніше, ніж в рік, інакше можуть бути відхилення в розвитку. Не знаю наскільки то правда, але ризикувати не дуже хочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Знайшов я котика для своєї кішечки.

Позавчора у нас з"явилось четверо гарнюніх пушистиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І моя британка 22го трійню народила :) Тепер натішитись не можемоpost-1645-0-58647500-1349078379_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Уважаемый Georg, как Ваш котик поживает? У нас девочка-вислоушка мальчика просит. Примете в гости?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

маю також котенят, нещодавно кішка народила, також британка!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

маю також котенят, нещодавно кішка народила, також британка!!!

Чи ще залишились котенята?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Форумчани ХЕЛП. Хочу БриТАНЧИКА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куплю шотланку віслоуху

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Или ждите пока наши местные окотятся, или ищите на варшавке у торгашей :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Сландо і Емаркеті продають з Луцька знайомі. Думаю, варто там глянути тим, кому нетерпиться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

недорого купиться кошеня - британець (котик).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недорого - це яка ціна на Вашу думку?:)

по суті, невдовзі з'являться кошенята від британця та шотландки, цікаво, недорого - це скільки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони насправді отакі ? :)

цікаво, недорого - це скільки...

якщо люди марять куском непотрібного пластику під назвою iphone і легко викидають декілька тисяч, то мені теж цікаво яку ціну готові заплатити за таку живу істоту :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наверное, у кошек, как и у людей, разные характеры. Наша кошка не такая )) тьфу-тьфу

Игривая, добрая, особенно когда есть хочет ;)

Но когда младший плачет, первой прибегает его жалеть и облизывать именно она. Через пару минут закину последнее видео. Правда на самом интересном месте фотик отрубился из-за севших батареек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплять кошеня (хлопчика). Зв"язок через ПЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони насправді отакі ?

жодного разу свого Блюза таким (навіть близько того) не бачив. Він добрий, лінивий, муркітливий, страшенно любить щоб його чухали. Але разом з тим -- гоноровий, правила поведінки з ним встановлює він сам, на руках бути не любить, як і надмірної уваги до своєї персони. Спить на ліжку, але не під одіялом і не дуже близько.

Певно, якщо ще з кошеняти кота бити, ганяти, дражнити і дратувати, то він виросте таким злюкою, як на тих відео (там навіть рукавиця спеціальна для того щоб кота дражнити).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивно зроблений акцент на агресії. загалом будь-яку кішку/кота, якщо дістати, то вони себе так будуть вести. не забувайте, що вони хижаки і це закладено генетично. у батьків кішка добра, мила, спокійна, але як дістати, то і не таке видасть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивно зроблений акцент на агресії. загалом будь-яку кішку/кота, якщо дістати, то вони себе так будуть вести. не забувайте, що вони хижаки і це закладено генетично. у батьків кішка добра, мила, спокійна, але як дістати, то і не таке видасть

Собака бывает кусачей

Только от жизни собачей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

озвучте ціну хтось, неспішно візьму кошення, можу почекати... хлопчик або дівчинка, можна в пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заинтересовал меня генетический аспект породы моей Евки и, сведя хвост к хвосту, а ухи к ухам, я пришла к выводу, что тем, кому отписывала в приват относительно будущих котят моей кошечки, невольно обманула. Британских котят у меня не ожидается и объясню, почему.. Для начала, конечно, залезла в родословную моей красотки, благо, кошка покупалась у заводчицы, чей питомник зарегистрирован в RUI, посему родичи до 5 колена как на ладони. У моей кошки из британцев в роду по линии мамы была прапрабабушка по маминой линии - метис британки и шотланца (ужс, я знаю, но понять можно, если вдуматься :) ). По папиной линии был британцем дедушка со стороны матери. Остальные - шотландцы. У Евки британский ген не проявился, является чистой шотландкой с вислоухим геном.

Далее наш жених. Тут немного сложнее, ибо без документов приходится верить на слово и знать в фейс родственников отца. Из всего, что видела-общалась стало ясно вот что: мама - вислоухая шотландка, папа прямоухий шотландец, бабушка - вислоухая шотландка, дедушка по материнской линии - тот же прямоухий шотландец, по совместительству - папа :) Прадедушка британец, прабабушка - вислоухая шотландка - это по линии матери.

В итоге имеем прямухого шотландца.

Итог: я жду потомство исключительно шотландское. Какой процент прямоухих и вислоухих котят у нас будет - скоро узнаем, но ясно одно - я невольно обманула тех, кто ищет чистокровного британца, или метиса британца и шотландки.

Посему, приношу мои глубочайшие извинения, но британских котят у меня не будет. Будут шотландцы - вислоушки и прямоушки.

И спасибо, что дочитали и попытались разобраться во всех нюансах :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Більше року назад пробував знайти "кавалера" нашій кішечці.. Вона страйт, кавалер повинен бути фолд. Агов !!! Громадо, як там Ваші котики? Можливо домовимось. ТЕРМІНОВО!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний Morris, я би Вам порадила спершу з'ясувати, якої породи Ваша кицюня? Якщо вона британка, то і потрібно їй британця, якщо шотландка, то шотландця. До речі, якщо ж вона прямовуха шотландка, то байдуже, чи то буде шотландець страйт, чи фолд. Більшість фелінологів виступають проти в'язок британців із шотландцями. Тут були кавалери висловухі гарнющі до неможливості :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не маю можливості взнати настільки точно генетичні аспекти родослівної нашої киці, про те на фото вона http://board.lutsk.ua/topic/13979-nash-domashn-foto/page__st__180#entry1052543307 можливо Ви більш точно скажете породу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Morris, судя по массивности щек, широко посаженным глазам, коротким и крепким лапкам, густой плотно прилегающей шерстки, у Вас британочка :) Яркая представительница, можно сказать ;)

ищите жениха британца и пусть у них все сложится лучшим образом! ;)

Georg, да, большинство британских котов имеют такой цвет глаз - янтарный. Но в некоторых окрасах допускается цвет глаз голубой, желтый вплоть до зеленого. Здесь же - да, четкий янтарный цвет, согласно окраса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...