Перейти до змісту

GPS навігатори у маршутках по Луцьку


Malchyk

Рекомендовані повідомлення

Позавчора говорив з знайомим, розказав мені що займається встановленням GPS навігаторів у маршрутках, я погуглив що то таке він мені розказував і справді

«Луцьких перевізників просять встановити в усіх маршрутках системи GPS-навігації до кінця цього року, бо інакше розриватимуть договори.

Про це йшлося на засіданні постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у вівторок, 20 грудня.

Як розповіла голова «транспортної» комісії Луцькради Олена Голєва, GPS-навігатори у більшості маршруткок і тролейбусів повинні були з’явитись ще восени, оскільки є відповідне рішення виконкому. Втім це рішення не виконується.

«І це при тому, що звичайне GPS коштує всього лиш 2 тисячі гривень», – наголосила Голєва.

На думку Голєвої й інших членів «транспортної» депутатської комісії, система GPS досі у Луцьку не запроваджена, бо тендер на обслуговування перевізників виграло підприємство «Візор», обладнання і послуги якого надто дорогі. Нагадаємо, цей тендер відбувся ще у 2010 році.

Проте директор «Візора» Степан Чухрій намагався довести членам комісії, що ціна, пропонована ним, виправдана. Він переконував, що його система GPS-навігації «інтелектуальна», мовляв простіші навігатори не такі функціональні.

Керівник «Візора» розповів, що встановлення одного навігатора коштуватиме перевізникам 5 850 гривень, а щомісячна абонплата за обслуговування та диспетчеризацію становитиме 135 гривень.

Проте Чухрію таки не вдалось переконати депутатів. Вони одноголосно вирішили дозволити перевізникам встановлювати простіші навігатори, а Луцькому підприємству електротранспорту запропонували взяти на себе обслуговування та диспетчеризацію.

Прийняти відповідне рішення, попри тендер, депутати рекомендуватимуть і меру, і членам виконкому.»

Джерело www.volynpost.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...