Перейти до змісту

Совмесные покупки

Юлия

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Организовую СП женских сумочек.

Смотрите каталог здесь:

http://vk.com/id165021418

Минимум для заказа нужно набрать 5 шт., но чем будет больше, тем нам дешевле. Цены НА МНОГО ниже рыночных!

Производитель Китай, качество отличное.

Собираю заказ, делаю заявку, подтверждаю у поставщика наличие товара. Потом собираю предоплату и через 2 дня сумочки у нас.

Присоединяйтесь! Будем обновляться к лету! yes.gif

Опубліковано

Вибираємо собі подарунки на 8 березня!

Гарантії?

На що? На те що отримаєте сумку ? Якщо є в наявності на складі-100 %; а за якість , ті що замовляла раніше собі, то якість як на таку ціну хороша, але сумок багато -за всі не знаю.Тому і прошу , тих хто брав відписуватись

На сайті замовляють і ті , хто не в Луцьку, доставка через НОВУ ПОШТУ.

Опубліковано

Гарантії на те, що я Вам гроші, та сумок не отримаю. Ну давайте, подивимось, хай відпишуться..

Ну за це можете не переживать, мені не вигідно когось обманювати, собі дорожче

Опубліковано

Мммм, так-так. Ось так всі взяли і підірвалися заходити на сторінку вконтакте людини з ім'ям "Дешеві Сумки-Посуд". А особливо підірвались робити

Оплата на картку Приват банка 100% предоплата

цій самій людині з ім'ям "Дешеві Сумки-Посуд".

Опубліковано

Мммм, так-так. Ось так всі взяли і підірвалися заходити на сторінку вконтакте людини з ім'ям "Дешеві Сумки-Посуд". А особливо підірвались робити

Оплата на картку Приват банка 100% предоплата

цій самій людині з ім'ям "Дешеві Сумки-Посуд".

Ну взагалі то ім"я у мене є і це не "Дешеві сумки".А сторінка вконтакті зроблена окремо, для того, щоб люди заходячи на сторінку бачили одразу асотимент. Це моя робота, і я не пов"язую її з особистим,тому думаю людині, яка хоче замовити сумку не потрібно бачити мої сімейні фото чи інше. А на рахунок , того ,що ви натякаєте про обман, що я можу взяти гроші і зникнути, то я працюю не тільки по Луцьку, а по всій Україні і мені не вигідно, щоб хтось написав про мене негатив і на цьому все закінчилось. Не для цього було потрачено стільки зусиль. Хоча є люди, як прото люблять пофлудити, когось облити брудом, я з таким стикалась не тільки на форумах, і от, що вам скажу- той кому треба просто замовляє або звонить, отримує сумки і замовляє знову. А те довіряти чи не довіряти, я ж нікого не запевню, якщо людина не хоче довіряти. Просто хочу попросити - ви ж зі мною і моїми послугами не стикались, тому не треба робити поспішних висновків.

І ще на рахунок того, чому 100% предоплата,- раніше я працювала по іншому- замовляла сумки, а люди при зустрічі віддавали гроші. Так от після того, як у мене залишилось 3 сумки, бо замовники через тиждень позвонили і сказали, що вони передумали, а заказ вже прийшов і був на руках, я вирішила діяти по іншому,я ж не Рокфелер тратити свої гроші ,не знаючи, що потім прийде в голову замовнику.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...