Перейти до змісту

Совмесные покупки

Юлия

Рекомендовані повідомлення

Организовую СП женских сумочек.

Смотрите каталог здесь:

http://vk.com/id165021418

Минимум для заказа нужно набрать 5 шт., но чем будет больше, тем нам дешевле. Цены НА МНОГО ниже рыночных!

Производитель Китай, качество отличное.

Собираю заказ, делаю заявку, подтверждаю у поставщика наличие товара. Потом собираю предоплату и через 2 дня сумочки у нас.

Присоединяйтесь! Будем обновляться к лету! yes.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибираємо собі подарунки на 8 березня!

Гарантії?

На що? На те що отримаєте сумку ? Якщо є в наявності на складі-100 %; а за якість , ті що замовляла раніше собі, то якість як на таку ціну хороша, але сумок багато -за всі не знаю.Тому і прошу , тих хто брав відписуватись

На сайті замовляють і ті , хто не в Луцьку, доставка через НОВУ ПОШТУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарантії на те, що я Вам гроші, та сумок не отримаю. Ну давайте, подивимось, хай відпишуться..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарантії на те, що я Вам гроші, та сумок не отримаю. Ну давайте, подивимось, хай відпишуться..

Ну за це можете не переживать, мені не вигідно когось обманювати, собі дорожче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, ну добре, не переживаю. Умієте впевнювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я відсутня на форумі, заходьте на сторінку вконтакті і запитуйте..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мммм, так-так. Ось так всі взяли і підірвалися заходити на сторінку вконтакте людини з ім'ям "Дешеві Сумки-Посуд". А особливо підірвались робити

Оплата на картку Приват банка 100% предоплата

цій самій людині з ім'ям "Дешеві Сумки-Посуд".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мммм, так-так. Ось так всі взяли і підірвалися заходити на сторінку вконтакте людини з ім'ям "Дешеві Сумки-Посуд". А особливо підірвались робити

Оплата на картку Приват банка 100% предоплата

цій самій людині з ім'ям "Дешеві Сумки-Посуд".

Ну взагалі то ім"я у мене є і це не "Дешеві сумки".А сторінка вконтакті зроблена окремо, для того, щоб люди заходячи на сторінку бачили одразу асотимент. Це моя робота, і я не пов"язую її з особистим,тому думаю людині, яка хоче замовити сумку не потрібно бачити мої сімейні фото чи інше. А на рахунок , того ,що ви натякаєте про обман, що я можу взяти гроші і зникнути, то я працюю не тільки по Луцьку, а по всій Україні і мені не вигідно, щоб хтось написав про мене негатив і на цьому все закінчилось. Не для цього було потрачено стільки зусиль. Хоча є люди, як прото люблять пофлудити, когось облити брудом, я з таким стикалась не тільки на форумах, і от, що вам скажу- той кому треба просто замовляє або звонить, отримує сумки і замовляє знову. А те довіряти чи не довіряти, я ж нікого не запевню, якщо людина не хоче довіряти. Просто хочу попросити - ви ж зі мною і моїми послугами не стикались, тому не треба робити поспішних висновків.

І ще на рахунок того, чому 100% предоплата,- раніше я працювала по іншому- замовляла сумки, а люди при зустрічі віддавали гроші. Так от після того, як у мене залишилось 3 сумки, бо замовники через тиждень позвонили і сказали, що вони передумали, а заказ вже прийшов і був на руках, я вирішила діяти по іншому,я ж не Рокфелер тратити свої гроші ,не знаючи, що потім прийде в голову замовнику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо я сьогодні замовлю, сумка встигне прийти до 8 березня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, прийде, якщо ще хтось один замовить сумку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приєднуємось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

каталог оновлено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...