Перейти до змісту

Програмний ремонт вашого КОМ`ЮТЕРА! Встановлення ОС Windows, програм, драйверів та налаштувань. Недорого!

vavan22

Рекомендовані повідомлення

Ех весна стукає у двері, а з нею школоло на борду як підніжники лізуть...

То не я писав\логався, а брат\сестра\друг\дід\баба\котик Мурчик і всі сприги на них

Я вже думав ви повимирали виросли, та де там, розбавляєте сірі будні

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Miro було відписано Дякую)

А на рахунок Зверя ХР, в мене колись стояв, але не СD а DVD Zver 2009! Вінда супер!

А що там в тебе за збірка Я НЕ ЗНАЮ!!!

Дякую за увагу!

(треба думати що пишете, ідеалів не існує)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок Зверя ХР, в мене колись стояв, але не СD а DVD Zver 2009! Вінда супер!

А що там в тебе за збірка Я НЕ ЗНАЮ!!!

tumblr_ly1jmr3MhI1qc30fq.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина хоче заробити своїм умінням перестановки вінди а ви всі відразу налетіли :_07: тіпа жостка конкуренція.

Да вінду кожен школьнік може поставити, так само як і підібрати залізо і замовити його на розетці.

Так шо бізнес план провалився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з баша.

- Добрый день. Вас обслуживание компьютеров интересует?

- Добрый. А что именно вы предлагаете?

- Обслуживание компьютеров.

- А что именно?

- Обслуживание компьютеров.

- У нас сисадмин есть.

- Кто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vavan22, твій друг, який твоїми руками написав оголошення - являється розповсюджувачем контрафактного програмного забезпечення. І його "послуги" караються законом. Кримінальна відповідальність. Кілька років із конфіскацією майна.

Тому, моя Вам порада - не паліться. І послуги надавайте, типу "відновлю ОС і прикладні програми". І т.д.

Тут таких подібних розумників було уже не один десяток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вінда летить, в більшості випадків, не через погані антивірусні програми, а через криві руки і збірки ОС типу ЗвєрСД.

песдьош і расхоже заблуждєніє, мєльйони юзвєрєй (і я втч) не могут ошибацца ;)

п.с. проробила зверська ХР на ноуті 2 роки без жодного збою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, Сан-Сет, дозволь з тобою не погодитися. Якщо на твоїй конфігурації ЗВЕРь нормально став, то це не означає, що це нормальна збірка. Усе-таки досвід показує, що витримує він ой як недовго. І першим найчастіше загинається відео (от у мене таке спостереження, наприклад).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, Май-ро, (голосом якубовича із "Поля чудес" "Автамабіль"!): наголошую: 2 роки(!), на ноуті(!), без жодного глюка(!). З кривими руками нікуди не подінешся, але на зборку гнати не потрібно, а то як тільки щось не так звикли: "гавносборка", "гавносборка"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, Май-ро, (голосом якубовича із "Поля чудес" "Автамабіль"!): наголошую: 2 роки(!), на ноуті(!), без жодного глюка(!). З кривими руками нікуди не подінешся, але на зборку гнати не потрібно, а то як тільки щось не так звикли: "гавносборка", "гавносборка"!

Тобі повезло ,що в Зверя точно такий ноутбук ,і він на ньому тестує свої творіння.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ставив собі різних Zver-ів, раза 4 (після кожного апгрейду заліза). Ні разу не глючило. Залізо апгрейдю не частіше раз в півтора року. Також ставив багатьом знайомим (бо так простіше). Переставляляв лише одному, після віруса. Так шо вся проблема в кривих руках, імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз поставив він 7 - глюків не замічав, тим більше в плані стабільності порівняно зі звірюкою звичайна 7-ка лідер. Правда на другому кампу(слабшому) стоїть звір 2008 року,як я його тоді записав на болванку так і з неї постійно ставлю, нарікань нема.

Якщо прямі руки то буде робити і робити, а якщо ставити всякі спутнікі, майл защітнік майл браузер і ще зрозуміло що то очевидно що система засмітиться, реестр автозагрузка та і просто купа мусорних файлів які залишають проги які не вміють прибирати за собою. Так що довговічність вінди напряму залежить від "прокладки між кріслом і комп'ютером"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, Май-ро

:_07: Правильно читати латиницею.

Щодо всього іншого - одиничні випадки (посидіть на форумах, почитайте). На прикладі користувачів мінімум трьох братніх республік усе-таки бачимо, що не все так райдужно, як здається (як ви пишете).

Є інші збірки, надійніші. Той же солюйшен, напр. Та й сімка потужно вдарила по звірю так, що йому ще довго треба буде оговтуватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТЕМА НЕ МОЯ!!!

Тема не його. Він просто розмістив об’яву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Zheny@"

моя Вам порада - не паліться. І послуги надавайте, типу "відновлю ОС і прикладні програми". І т.д. Тут таких подібних розумників було уже не один десяток.

Дуже дякую за пораду!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого вчепилися до людини??? Студент,заробляє як може.Не краде,Гоп-Стопом не займається,в батьків не просить. Чомусь коли просив допомоги http://board.lutsk.ua/topic/103025-hochu-zrobiti-dobre-dlopridnuitesja/page__fromsearch__1 ,не один "матьорий" компутерщик не відгукнувся.Хоча залзяччя те,продається за мізер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не можу....живіт розірветься.....ха...ха..))) багата наша земля уніками.... Хоч би ціну поставив 50грн....а то зразу стольнік!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за критику!

ЗАКРИЙТЕ будь-ласка цЮ тЕмКу!!!

а друг як захоче сам відкриє свою і буде вас РАДУВАТИ)

Всім вдячний зарозуміння і нерозуміння, в кожного своє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цЮ тЕмКу!!!

это глюки какието или так задумано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цЮ тЕмКу!!!

это глюки какието или так задумано?

post-10119-0-00564800-1330601881_thumb.p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...