Перейти до змісту

обозреватель компуторов

noven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

может у кого было такое?

при старте системы служба ОБОЗРВЕАТЕЛЬ КОМуторов.

которая отвечает сами знаете за что.. напросто не хочет стартовать 8(

перезапуск оной... не помогает . :woohoo: в сетевом вижу только себя.. ..

:)

Опубліковано

Якщо дійсно не запускається, то значить пошкоджений/відсутній потрібний файл. В таких випадках допоможе реінстал. :woohoo:) Для 98 вінди не страшно - поверх старої і все паше як було, якщо ж це 2к або хр, то.... Ж( , може знаєш якійсь інші способи? спробуй відновити тільки системні файли, або откат на дату, коли було все ок, "в канце канцов".

Опубліковано

Посмотри по службам. Может у тя какая-то байда ставилась (ну типа анти старфорс или єлс) и она рубанула сервис...

Опубліковано
Можливо відключив іншу службу від якої залежить ця - обузреватель компов..

<{POST_SNAPBACK}>

Так от і я про теж

(Як варіант)

Опубліковано

Була схожа проблема - служба свцхост вісла (взагалі-то їх там багато під такою назвою видно, виконує багато функцій), кароче працювала неправильно, а саме після виходу з нету спричиняла дикі тормоза. Нічого не допомагало, питався в людей, але ніхто конкретно так зразу "з нальоту" не зміг допомогти. Можна було перегрузити пару мережевих служб(в тому числі оборзеватель компов), щось презапускалось, щось -ні, але тимчасово це допомагало продовжити роботу до перезагрузки системи. Допомогла процедура, яка починається на реі...(не буду повторювати, бо novenа це слово, мабуть, вже дратує). Можливо був винуватий модем, яким я тоді ж перестав користуватись. До речі, мережева карта в тебе яка?

Опубліковано

мережева в мать вбудована..

значить все пахало.. і одного чудового дня.. бац.:)

думаю може НОД а може і Аутпост ..

потестити ще тра.. часу не вистачає..

служба обозрєватєль не від кого не залежить..сама по собі..

реі не підходить..

Опубліковано

Навяд чи НОД...

Вмене на 2к і на 98 стоять все працює ок, сітка бачиться нормально. А от Outpost доволі реально може глючити... Правда він не завершає служби, а просто не дає їм доступу по TCP/IP протоколу :-\

На робочому і на домашньому компах стоїть така зв"язка, тому подивись, що ще проставлено. Саме реально, що не запускається пов"язана служба.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Мля перестав довбану вінду... вже замучав... ти ще спитай, як без ДВД-рома ДВД диски дивитись...

Опубліковано

... судя по датам это проблема у новена уже ровно месяц. с 26-го декабря

предлагаю на машинах в сети поставить фтп сервера и ходить по сети через фтп...

ну или же реинсталл

Опубліковано

Оборзєватель компів запускає служба svchost.exe, під неї люблять вірякі косити, якщо в TaskManager він відображається не так як я написав(букви великі, лишні, або не хватає), тоді в тебе вірь, і ти знаєш що робити, якщо ж все правильно, тоді не знаю.

Хіба що з командної стрічки запустити sfc /scannow, али ти напевне це вже 100 раз зробив.

А у мене лажа - відключив обозрєватель компів, і все одно видно всі компи, аж страшно. :smile-zachot:

Опубліковано

давай міняятиссььь

в таск манагері букви великі..:smile-zachot:(

і притому на всіх СВХОСТ.ЕХЕ....

хм..:blush: вірь?.

вінда ХПсп2..

ех..

доведеться певно патчи ставити..

пс: я тут подумав.:wub: а ти схожий на цього робота.:lol:.. . чи мене глючить

Опубліковано

Ну да, ну да, якщо в тебе хп, тоді в тебе все ок:rotate:

Ви ще не поставли собі всіх патчів....?! Тоді ми йдемо ... нафік.:rotate:

пс: В мене що, очі світяться, чи голова така маленька? :rotate:

Взагалі-то це чєл в броніку Анклава...

Опубліковано

зробив як ти казав..

sfc /scannow

команда ще та.. злетіли дрова під відео..

і крака вінди відповідно теж злетіла.:)

то нічо.. . але працювати всеодно не хтіло.. от правда.. я пару днів назад знову спробував зайти в СЄТЄВОЄ ОКРУЖЕНІЄ...

і саме дивно.. що запрацювало...і досі паше.

незнаю що думати.!? :/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...