Перейти до змісту

Автофарбування сучасне обладнання помірні ціни

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще не кожен маляр візьметься за буса. 1000 у.о.,цілком адекватна ціна.ІМХО.

акріл без рихтовки можем і за 800 у.е.

для саши1132 за 200 баксів плюс вартість матеріалів можем просто з пульвера задути всю машину.

• 2 місяця потому...
  • Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня! Авто Форд Мондео 1999 р.н. колір сірий металік, на порогах і арках проступає іржа, цікавить вартість повного фарбування і окремо скажіть суму на матеріали. Дякую!

Опубліковано

В нас ремонт однієї деталі (дверка, крило, бампер) коштує 100 доларів США включно вартість матеріалів. Мінус 20% знижка на роботи для бордівців.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Хочу зауважити особливо у холодну пору важливо щоб автомобіль ремонтувався з дотриманням технології а саме зараз зазвичай в багатьох "гаражках" не дотримується температурний режим та багато іншого що вже є наслідком дії низької температури.

Ми використовуєм сухі технології ремонту лакофарбового покриття, а також легко добитись зимою висихання всіх матеріалів коли є фарбувально-сущильна камера.

Звертайтесь :-)) 0503399831, Альона.

Опубліковано

Та вісімка що на фото зі сваркою, підготовкою і покраскою завартувала 8000 грн, металік.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ланос синій (польська збірка, і напевно фарби відтінок теж польський). Треба пофарбувати капот, крило ну і реснички. Дасте знижечку? :_08:

Опубліковано

Ок, наберу, але я рішив буду фарбувати машину коли буде +10. Зараз холодно, фарба злізе.

Опубліковано

В нас сучасна фарбувальносушильна камера. Але як хочеш :-))

А скільки часу займає покраска? Яка імовірність того, що колір буде точно підібраний і не прийдеться перефарбовувати?
Опубліковано

1. недостатньо інфи з вашого боку.

2. я не зумів вирахувати ймовірність такої ситуації, труднощі виникають у випадку того що люди які підбирають фарбу мають різну властивість розрізняти відтінки кольорів, ну і клієнти також мають різну властивість розрізняти відтінки кольорів, ну і обладнання теж.

не факт що ви побачите різницю ну і не факт що не побачите

Опубліковано

Я ще нікуди не дзвонив :)

Хочу крило і капот пофарбувати.

Ще запитання:

1. Ви провітрюєте приміщення після покраски, чи не провітрюєте аж доки повністю не висохне?

2. Ви даєте гарантію на покраску? Скільки років?

Опубліковано

читаєм пост №1 там де пише про камеру.

гарантія є на нові деталі., де шпатлівка гарантії немає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...