Перейти до змісту

Автофарбування сучасне обладнання помірні ціни

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Автофарбування сучасне обладнання помірні ціни

http://autoservice.lutsk.ua/

050-339-98-31 Альона

- металік, перламутр 1 деталь 800 грн. в т.ч. всі матеріали і фарба

- преміум фарбування (особливо дорогі авто, дорогі матеріали, сучасні рідкі шпатлівки, лак і т.д.) 1 деталь 1400 грн в т.ч. всі матеріали і фарба

- повне пофарбування 2000-4500 грн за автомобіль не включає вартості фарби

- оренда фарбувально-сушильної камери 100 грн + 250 грн/год не включаючи вартості ДП

- оренда фарбувально-сушильної камери з преміум підготовкою (для дорогих машин) 400 грн + 250 грн/год не включаючи вартості ДП

- зберігання авто під охорону з цілодобовим веб доступом до відеонагляду 100 грн + 15 грн. закожен наступ. день

цікаві пропозиції для автобазарників

для бордоюзерів знижки 20% на вартість робіт

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

чи можна дізнатися приблизну ціну на фарбування переднього бамперу на мазду 626 gd (фарба + робота) ?

mazda-626-gcgdgegf-doneck.jpg

Опубліковано
чи можна дізнатися приблизну ціну на фарбування переднього бамперу на мазду 626 gd (фарба + робота) ?
- металік, перламутр 1 деталь 800 грн. в т.ч. всі матеріали і фарба
Опубліковано

800 грн

якщо ще слід паяти чи кріплення робити то може додатись пару гривень (50 грн за тріщину), може 100 не більше.

Опубліковано

в суму оплати за деталь входить невелика рихтовка й шпаклювання? Знайомий шукає де буса зробити, а в мене камера тільки на легкові.

• 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано
А 5 дисків пофарбувати не знімаючи резини скільки?
все залежить від різних факторів. Пофарбування одиниці без підготовки і фарби орієнтовно 60 грн.

Велике прохання дзвонити на номер 050-3399831 (Альона) а не на мій, знижка для бордівців гарантована.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хочу звернути увагу на на те що рихтування, зварювання, витяжка виконується з дотриманням всіх основних правил з застосуванням всіх необхідних інструментів і приладів..Тобто метал не вистрелить не увіігнеться назад, не буде грати і т.д. і т.п.

Бордівці гарантовано отримали знижку і НАДАЛІ ОТРИМУВАТИМУТЬ!!!!!!

Всі роботи по покрасці виконуються за 3М -кими технологіями і матеріалами.

Для новоспечених власників б.у. автомобілів (особливо з дорожчих взагалі супер) є можливісь виконати дуже класну поліровку авто (якщо є потреба і немає дуже багато сколів авто виглядає як нове).

post-25-0-34235900-1335284916_thumb.jpg здається бордівець, опель.

post-25-0-63984400-1335284754_thumb.jpg Імпреза, її частинки ;-------))

Опубліковано

Ситуація: дитина "помалювала" капот камінцем. Чорний металік, можливо з комп"ютерним підбором. На який бюджет розраховувати? Царапини не глибокі, але схоже що треба фарбувати всю деталь.

Опубліковано

Вчера загнал свою маленьку.Пока всё хорошо и приятно :)

О результатах работы сообщу по факту..

Опубліковано

Без СТОшных умных лиц :yesmaster: ,делают толково и не дорого!

Про низкие цены,качество,быстроту работы,бордовскую скидку, индивидуальный подход к клиенту,всё правда.!

Думаю ещё порадовать свой самоход у этих ребят. :rolleyes:

Моя позиция:рекомендую! :smile-zachot:

P.S. через недельку выкину фото,что было и как зделали.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

можна дізнатись приблизну ціну на повне перефарбовування авто марки Фольцваген Транспортер 4 коротка база, пасажир?

Опубліковано

так можна в районі 1000 у.е. плюсмінус 500 у.е. в виходячи з тих даних що ти дав. приїжай подивимось що за машина і що ти хочеш

Опубліковано

Скільки буде пофарбувати капот БМВ Е34? є сколи, потрібні ще рихтувальні роботи. І яка вартість поліровки?

Опубліковано

дзвоним приїжаємо і ми кажем

А куда їхати ?

Хочу свою Е34 на повне фарбування після заміни порогів та рихтовки передніх крил...

Також цікавить оріентовна ціна (колір -вишневий металік)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...