Перейти до змісту

Cветодиодный фонарик c регулируемым фокусом на 1000 Lumen

links2007

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Светодиодный фонарик c регулируемым фокусом на 1000 Lumen

НОВЫЙ

Краткое описание:

Модель Светодиода: CREE XM-L T6 LED

Питание: Аккумулятор LiION 1х18650 или 2х16340 (CR123A) 3.7 V.

Режимы: 5 (макс, средний, минимальный, строб, сос) Память режимов;

Яркость: 1000 люмен в максимальном режиме(данные производителя)

Линза: Масштабируемая выпуклая ;

Корпус: Алюминиевый 6061T;

Размеры: 16.7 х 3.5 х 2.8 см

Вес: 223 г

В комплекте:

1 - Фонарь CREE XM-L T6 LED на 1000 lm

2 - Аккумуляторы 2шт UltraFIRE на 3000 mAh 3.7V

3 - Зарядка

4 - Переходник для использования простых батарей (3 х ААА)

5 - Чехол на пояс

Цена 320 грн

Доставка по Украине

post-2073-0-30594400-1329661174_thumb.jp

post-2073-0-06288100-1329661203_thumb.jp

post-2073-0-02627800-1329661221_thumb.jp

post-2073-0-40838400-1329664643_thumb.jp

Опубліковано

а ну-ка, ссилочку на ділекстрім давай.

бо там з твоїми фото ніц спільного крім зарядки, місцями.

Опубліковано

а ну-ка, ссилочку на ділекстрім давай.

бо там з твоїми фото ніц спільного крім зарядки, місцями.

Может тебе ещё и шнурки погладить ??? :angry::0094:

Опубліковано

кхм... а вы вообще представляете себе поток 1000 лм?

Я б з радістю його перевірив та в мене нема прибора... можу покладатися на тех.дані виробника.

Як на мене - Світить Класно... Постараюсь надати відеоматеріали)

Опубліковано

не знаю як виробник світодіодів міряє, але 1000 люмен (згідно мануалу) в мене лампочка накалювання галогенна 55 ватна в режимі дального світла в авто мала видавати.

цікаво порівняти "на око" потужність ліхтарика з фарою авто

Опубліковано

не знаю як виробник світодіодів міряє, але 1000 люмен (згідно мануалу) в мене лампочка накалювання галогенна 55 ватна в режимі дального світла в авто мала видавати.

цікаво порівняти "на око" потужність ліхтарика з фарою авто

Попробуй зрівняти з 1300 lm

не виходячи з дому..)))

http://board.lutsk.ua/topic/104169-prodam-fonar-cree-xm-l-t6-1300-lm/page__fromsearch__1

Опубліковано

мені реально цікаво зрівняти.

Тільки от не маю ліхтарика щоб можна було потестувати

якщо цікаво потестити пиши в лічку...))) щось придумаєм... народу буде цікаво дізнатися... результати.. (фото, відео)

Опубліковано

Тест на МАКC режиме CREE XM-L T6 LED 1000 Lumen c регулируемым фокусом

Спешу напомнить - расстояние между колоннами 7 м.

Извените за каКчество :_08:

Опубліковано

Для того щоб викладати відео тесту світла необхідна професійна камера з мануальними налаштуваннями (вказаними тут, еквівалент чутливості, екпозиція.....). А те що ви тут викладаєте то все до дупи, бо ваші телефони автоматично витягують яскравість до максимально можливого рівня. Я сам маючи в руках напівпрофесійну фотокамеру можу зробити ілюзію того що в мене ліхтарик 10000+ люмєн.

АПД: До речі згідно ВіКі діод вказаний ТС може мати потужність від 3х до 10и Вт відповідно 280...910 Люмєн. У вас який з них?

Опубліковано

Для того щоб викладати відео тесту світла необхідна професійна камера з мануальними налаштуваннями (вказаними тут, еквівалент чутливості, екпозиція.....). А те що ви тут викладаєте то все до дупи, бо ваші телефони автоматично витягують яскравість до максимально можливого рівня. Я сам маючи в руках напівпрофесійну фотокамеру можу зробити ілюзію того що в мене ліхтарик 10000+ люмєн.

мені дуже довподоби що мою тему рядом необходять ... але якщо є щос по суті я з радісю вислухаю ....!!!))))

а всяку Фігню про професійні фото та відео матеріали - створіть тему що до якісного фото або відео і вперед до порівняння своїх ВЕЛЕЧИН...

Я для особих користувачів написав (Извените за каКчество :_08: ) Є пропозиції - вперед із піснею ... хорошею укрїнськоїю піснею... Вибір за вами!!!)

Опубліковано
Є пропозиції - вперед із піснею ... хорошею укрїнськоїю піснею... Вибір за вами!!!)
а ну-ка, ссилочку на ділекстрім давай. бо там з твоїми фото ніц спільного крім зарядки, місцями.

Вам пропозицію в 2ому пості озвучили, будьте добрі посилання на технічні характеристики, а китай тут може кожен 2ий тюхати і писати що це супер-пупер прожектор.

Опубліковано
Є пропозиції - вперед із піснею ... хорошею укрїнськоїю піснею... Вибір за вами!!!)
а ну-ка, ссилочку на ділекстрім давай. бо там з твоїми фото ніц спільного крім зарядки, місцями.

Вам пропозицію в 2ому пості озвучили, будьте добрі посилання на технічні характеристики, а китай тут може кожен 2ий тюхати і писати що це супер-пупер прожектор.

Я б з радістю його перевірив та в мене нема прибора... можу покладатися на тех.дані виробника.

Читай Уважніше.... ;)

Опубліковано

Я нерозумію в чому там проблема з люменами ,забийте в пошук назву світлодіода і побачите що номінальна його яскравість 910 а пікова 1000 люменів . А якщо тепер взяти його ціну то взагалі нерозумію про що ви тут говорите. :0161:http://www.ledrise.com/leds/high-power-leds/p1104/led-cree-xm-l-t6-high-power-emitter-white-910lm/&XTCsid=2foc6p25j93j6o2s5sf1icfcq6/

Опубліковано
Вам пропозицію в 2ому пості озвучили, будьте добрі посилання на технічні характеристики, а китай тут може кожен 2ий тюхати і писати що це супер-пупер прожектор
Для непонятлівих пропозицію виділив >>> жирним <<< шрифтом.
Я б з радістю його перевірив та в мене нема прибора...
А я про перевірку і про прибори нічого не казав.
Опубліковано
Вам пропозицію в 2ому пості озвучили, будьте добрі посилання на технічні характеристики, а китай тут може кожен 2ий тюхати і писати що це супер-пупер прожектор
Для непонятлівих пропозицію виділив >>> жирним <<< шрифтом.
Я б з радістю його перевірив та в мене нема прибора...
А я про перевірку і про прибори нічого не казав.

Дак ти тут Тільки волну пускаєш... ((( Хочеш перевірити фонарь Дак Милості просім на кравука...

Опубліковано
Дак ти тут Тільки волну пускаєш..
Да да, "море волнуется раз....." і досить людей вводити в оману, я таких ліхтарів ще сам тобі можу цілу купу з Китаю втюхати.
Хочеш перевірити фонарь Дак Милості просім на кравука.
Я не хочу перевіряти твій ліхтар, я маю свій.
Опубліковано

Я нерозумію в чому там проблема з люменами ,забийте в пошук назву світлодіода і побачите що номінальна його яскравість 910 а пікова 1000 люменів . А якщо тепер взяти його ціну то взагалі нерозумію про що ви тут говорите. :0161:http://www.ledrise.c...6o2s5sf1icfcq6/

мабуть побачив саму вірну думку- замість того, щоб ображати один одного, краще поцікавитись характеристиками світлодіода і зробити свої висновки

Опубліковано
Яркость: 1000 люмен в максимальном режиме(данные производителя)

А тепер таблиця з вікіпедії де є співвідношення яскравості\сили струму яка має подаватися на діод

HWl6CjMe.jpg

Увага, питання, а який там драйвер сидить, котрий би видав діоду 3А з одного елемента 18650 чи 2х16340, щоб в ідеально\стерильно\лабораторних умовах вижати 975 з нього люмен?

Опубліковано

Панове ,а ви впевнені що це гілка з обговоренням? З того що я бачу це гілка продажу ,є питання до товару звертайтесь в личку. На інших форумах за такій срач люди ідуть в баню. Я от чесно дивуюсь є ліхтарі фенікс на такому ж діоді за 1200грн і в нікого з дупи їжакі не лізуть ,а тут прям біда чорна

http://fonarik.com/market/product/fonar-fenix-tk35 . :) ТС признайся кому в борщ на пудив?

P.S ТС незнаю з ним горілки не пив ,мені просто дивно чого на людину так накинулись ,не подобається девайс не бери ,от і всі проблеми :)http://beriled.biz/product_351.html

Опубліковано

А кому, нафиг, вообще нужно столько люмен?!

Я б не спрашивала, еслиб не проехала шестичасовую ночную гонку с китайской пищалкой на среднем режиме, максимум там номинальный - 350.

Езда была по незнакомой местности, лесом, с крутыми спусками, узкими тропками и, естественно, на большой скорости. Если уже в таких условиях столько люмен не нужно, то где ж и кому нужно...

Опубліковано

Мені чомусь здається що тут є не тільки роверисти, наприклад при невеликих змінах в герметизації я думаю він підійшов би для фрідайверів, є варіант пейнболівстів і страйкболістів . А у варіанті широкого променя і на максимальній потужності я думаю ви б гонку проїхали швидше і з більшим задоволенням ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...