Перейти до змісту

Продам інтернет-магазин

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам інтернет магазин китайських товарів: deshovka.com.ua. Раніше продавав на аукро товари і вирішив створити свій магазин, бо на аукро велика конкуренція(є категорії в яких десятки тисяч однакових найменувань товару), якось не було часу на розкрутку і т.д., а тут дуже тре гроші і вирішив продати. Як працює магазин: приходить покупець, бачить товар в моєму магазині, замовляє, оплачує, потім я його замовляю в китаї(tinydeal, dealextreme і т.д.), і безкоштовно він доставляється з китаю укрпоштою до покупця. Можливо багато хто скаже, що люди не схочуть купляти по передоплаті, але це не так. Зайдіть на той самий аукро в категорію мобільні телефони, або планшети. Більше як 80 відсотків товару продається по передоплаті і по цій самій схемі, і люди ще й як купляють. Але там дуже висока конкуренція, а тут її немає. Також люди купляють по передоплаті тому що ціна на товари ДУЖЕ дешева.

Ціна магазину: 70$. Сюди входить: сайт, переоформлення домену, мій хостинг на місяць, мої консультації по сайту на півтора місяці і допомога в інтеграції картки Приватбанку з пейпалом(для оплати товарів в китаї), якщо потрібно.

Зв'язатися зі мною можна в асі: 606689569, або по телефону: 0632248432

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...