Перейти до змісту

Картка на знижку в Брокарді

Mala

Рекомендовані повідомлення

Хто має картку на знижку в Брокарі, що на Л. Українки? Дууууже треба :) Тел. 066 88977двадцять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже не актуально. Там і так сьогодні знижка з нагоди свята 30 % :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і так сьогодні знижка з нагоди свята 30 %

...після вчорашньої націнки на 50%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і так сьогодні знижка з нагоди свята 30 %

...після вчорашньої націнки на 50%

там хтось ще купує щось? ціни не адекватні ж на 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купую,кліент-поціент 3-4 раза, і чо ? Дефкі сцут от магазіна, почом не утешить ?

Жизнь без пантоф - безпантовая жизнь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купую,кліент-поціент 3-4 раза, і чо ? Дефкі сцут от магазіна, почом не утешить ?

Жизнь без пантоф - безпантовая жизнь.

купи десь ОРИГІНАЛ в декілька раз дешевше і скажи, що щойно з брокарду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я виразився недостатньо ясно і зрозуміло ? Тут дявол в деталях чуств отрил порока страсть кохання дар пилать безумієм серця опустошаючи кошель рублями трудом добитим горькім.

Купити дешевше і будь то оріджінал, копі, ліцуха, падвал не проблема, но вот та карма не айс бебі, не айс :(. Накуй обманювати себе і кохану людину за схемою - Куплені духі додати до "виклянчений за посмішку" фірмовий пакетик магазину. Бувають заяви "Хачу Брокард", вот вам і вихід. Мінус децл денех, зачот в відносинах.

А наоборот ето так - Ідеш з коханою, вона в магаз, глаза палають, моск одурманен ароматом - купі, чому б і ні якщо є кошти.

Або як я :), за ручку невзначай, ідем у мене там справа, купуєш...кайф наблюдать за реакцією від неочікуваного ех, романтіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю суть має бути у тому, щоб "урвати" якісну річ (оригінальну, брендову) за адекватну для себе ціну.

А не ходити "пантуватись" вот "мол я який крутий" купляю все в Брокарді, чи там ще де.

А те що деякі дівчата "ссуть" Брокардом це їх справа, різниці нема, купити оригінал в інтернет магазині (є такі там де 100% оригінал) чи в Брокарді, (запах думаю буде то й же, якщо в Брокарді не фуфляк, соблазн дуже великий націнка там "ого-го") - так "зачем платить больше?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"зачем платить больше?"

Іногда нада: здесь, сейчас, за гарантію качества.

Ждать с інета - не варіант, корміть перекупа - не варіант, а тут магаз з накруткой, фіг с нім - єслі нада срочна і не жалко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я інколи купую в Брокарді, ціни там цілком адектватні дещо навіть дешевш ніж в інтернет магазинах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю суть має бути у тому, щоб "урвати" якісну річ (оригінальну, брендову) за адекватну для себе ціну.

А не ходити "пантуватись" вот "мол я який крутий" купляю все в Брокарді, чи там ще де.

А те що деякі дівчата "ссуть" Брокардом це їх справа, різниці нема, купити оригінал в інтернет магазині (є такі там де 100% оригінал) чи в Брокарді, (запах думаю буде то й же, якщо в Брокарді не фуфляк, соблазн дуже великий націнка там "ого-го") - так "зачем платить больше?"

поділіться адресами інтернет-магазинів ,де 100 % оригінали :0110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.fragrancex.com/ - Сша

http://www.fragrancedirect.co.uk - Британія

купував в обох, 100% оріджинал

*відомі магази, яким не в прикол псувати репутацію фуфлом ке продається у нас*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...